Professionelle Hårbehandlinger. Hvilke Hårkur-Balsam er Værd at Teste?

Professionelle Hårbehandlinger. Hvilke Hårkur-Balsam er Værd at Teste?

Hvorfor er en frisøraftale et nødvendigt onde for nogle af os? Det er på tide, at vi afliver myten om, at frisører ikke ved noget om hårpleje. Opdag de bedste reparerende, fugtgivende og forskønnende hårbehandlinger. Hvilke er værd at teste?

Siden vi opdagede kraften i naturlige olier, har vi forsøgt at pleje håret derhjemme. Det bliver nemmere og nemmere at give håret essentielle næringsstoffer uden at besøge en salon. På den anden side sker det, at hjemmebehandlinger ikke længere er effektive. Enten har vores hår andre præferencer, eller også har det brug for stærkere støtte. Heldigvis er der salonbehandlinger, der hjælper os med at reparere og forskønne vores frisurer.

At få trimmet eller farvet sit hår er ikke det eneste, man kan få gjort på en salon. Her er de bedste hårbehandlinger! Hvilke af dem vil du gå til?

1. Botox til håret

Botox får os til at tænke på æstetisk medicin. Det er også begyndt at herske i frisørsaloner. Det er en hårplejende behandling, som giver svagt hår dets vitalitet og skønhed tilbage. Den udfylder hullerne i hårets struktur, genskaber blødhed og glans, fugter i dybden og sikrer beskyttelse.

Hvor kommer navnet på behandlingen fra? For at udføre en hårbotox skal du bruge en... sprøjte! Der er dog ikke noget at være bekymret for - det er en ikke-invasiv og smertefri hårbehandling. Sprøjten bruges kun til en mere behagelig påføring af et serum. Det plejende produkt er baseret på helt naturlige ingredienser uden salte, parabener, sulfater, farvestoffer osv. Hår botox tilfører håret masser af værdifulde vitaminer, mineraler og håropbyggende stoffer, f.eks. kollagen. Ikke underligt, at det er kendt som vitaminbomben til håret.

2. Darsonvalisering

Denne behandling er ikke blandt de mest populære. Den bruges også til hudpleje. Navnet på proceduren stammer fra brugen af d'Arsonval-strømme med høj frekvens, lav spænding og høj strømstyrke. Man bruger et specialdesignet apparat, der er udstyret med elektroder. Når den rører ved hovedbunden, opstår der en elektrisk udladning (med et karakteristisk glimt), og den stærkt desinficerende, antibakterielle og antiinflammatoriske ozon produceres.

Darsonvalisering til hår:

  • renser og desinficerer hovedbunden,
  • eliminerer bakterier og svampe, samt hindrer deres udvikling,
  • stimulerer cellefornyelse og hårvækst,
  • håndterer potentiel hudbetændelse.

Darsonvalization er en smertefri og ikke-invasiv hårprocedure, der især anbefales til folk, der kæmper med tyndt hår, fedtethed, seborrhoisk hårtab osv.

3. Dampbehandling af håret

Hvis vi vil forkæle vores hår med SPA, er hårdampning en glimrende idé. Det er en professionel hårbehandling. Den påvirker håret med en lidt højere temperatur, så hårets neglebånd åbnes. Proceduren sikrer også optimal fugtighed, så næringsstofferne i et anvendt plejeprodukt let kan absorberes.

En dampbehandling af håret giver en perfekt næring, fugtboost, forstærkning og regenerering. Denne enkle behandling indebærer, at man tilbringer omkring 30 minutter under et apparat, der ligner en stor hårtørrer, og bruger destilleret vand til at intensivere effekten af kosmetik.

Der findes to typer af hårdampere:

  • En almindelig damper - fungerer på en meget enkel måde og genererer damp,
  • en mikrotågedamper - ultralyd producerer let vand mist.

Du kan nemt flytte denne form for behandling til dit hus og gøre det selv. Alt, hvad du behøver, er et ordentligt kosmetikapparat, f.eks. en af de tre Nanoils, og en smule fritid. Mere om emnet her dampbehandling af hår derhjemme.

4. Oxygeninfusion til hovedbunden

En professionel hår- og hovedbundsbehandling. Mesoterapi med ilt er et andet navn for proceduren. Dens virkning er baseret på egenskaberne ved koncentreret ilt (i stedet for ozon bruger den basiske iltpartikler).

Hvad indebærer iltinfusionen?

Et særligt apparat overfører ilt samt en blanding af meget nærende ingredienser til huden. Takket være en sådan kombination påvirker vi håret med dobbelt kraft, fordi ilten i sig selv giver fantastiske hårfordele:

  • reducerer hårtab og stimulerer vækst,
  • nærer, fugter og revitaliserer hovedbunden,
  • fjerner døde hudceller, talg og kosmetisk ophobning,
  • løfter hårrødderne, gør håret tykkere og øger elasticiteten.

Oxygen mesoterapi udføres for det meste i serier - den optimale løsning indebærer 4-6 behandlinger hver 10.-14. dag. Generelt varer en iltbehandling af hovedbunden i op til 40 minutter. Det giver mening at tage denne terapi i betragtning, når vi ønsker at stimulere hårvækst, vi har problemer med svagt, tyndt hår, overbeskyttede tråde, skæl eller forstyrret talgudskillelse.

5. Iontoforese

Galvaniske strømme kan også bruges til hårplejeformål. De forårsager kontrolleret hyperæmi og stimulerer cellefornyelsen. Iontoforese er ikke et hit til hårbehandling, fordi det er mere almindeligt i hudplejeprocedurer. Overført til hårstyling anbefales det som en effektiv behandling mod hårtab. Iontoforese introducerer passende ioner af næringsstoffer i hovedbunden og styrker dermed håret, blokerer udtynding, reducerer overproduktion af talg og fedtethed.

6. Carboxyterapi til hår

Carboxyterapi bruger kuldioxid, hvilket er let at gætte ud fra navnet. Det føres ind under huden og forårsager en kontrolleret udvidelse af blodkarrene på bestemte steder. Det er en af de mest invasive behandlingsformer, men den er ikke særlig smertefuld - indsprøjtningen af kuldioxid under huden kan give en følelse af ubehag. Der kan forekomme let rødme og hævelser, men de forsvinder hurtigt. Det vigtigste er, at carboxyterapien er effektiv.

Denne professionelle hårbehandling stimulerer mikrocirkulationen i hovedbunden, hvilket betyder, at hårsækkene plejes i dybden, håret bliver stærkere, hårvæksten går hurtigere, og risikoen for for tidlig skaldethed mindskes. Carboxyterapi hjælper mest med at kurere alopecia areata og mønsterskaldethed.

7. Keratin hår-smoothing behandling

Keratinbehandlinger er nok de mest hyppigt udførte på saloner. Hvorfor er de det? Fordi de både reparerer håret og forbedrer dets udseende. Selvom mange tror, at keratin hårbehandling kun har til formål at fjerne uønskede krøller og (som navnet antyder) udglatte hårstråene, er det i virkeligheden en professionel behandling af skadet hår, som:

  • reparerer beskadigede hårstrukturer,
  • regenererer håret i dybden og styrker knoldene,
  • giver glans, blødhed, silkeagtig glathed og elasticitet,
  • gør håret modstandsdygtigt over for fugt og skadelige elementer.

Keratinbehandling i salonen kræver brug af egnede produkter - professionelle koncentrationer af plejende stoffer, antioxidanter, som indeholder den essentielle ingrediens. Det er keratin - håropbyggende protein. En frisør 'stryger' produktet i håret med et glattejern eller et ultralydsglattejern.

8. Mesoterapi af hovedbunden

Den mest anbefalede og valgte af kvinder. Frisører forsikrer om dens utrolige fordele. Mesoterapi i hovedbunden bruges ofte til at forebygge hårtab. Procedurens hyppighed og intensitet skal tilpasses individuelt, afhængigt af problemets sværhedsgrad.

Mesoterapi i hovedbunden anbefales til folk, der har fået diagnosticeret overdrevent hårtab. Den består i at påføre en nærende cocktail, som forstærker knoldene og forebygger hårtab. Tilgængelige muligheder inkluderer:

  • nålefri mesoterapi i hovedbunden - produktet indføres i huden gennem midlertidige mikrokanaler skabt af det elektriske felt,
  • mesoterapi med mikronåle - en hårbehandling, hvor man indfører et præparat med en rulle, der laver tusindvis af mikrohuller i epidermis,
  • mesoterapi med nåle i hovedbunden - tilførsel af næringsstoffer til håret gennem mikroinjektioner.

Hvad er fordelene ved mesoterapi? Det blokerer hårtab, stimulerer vækst og genvækst, fremskynder reparation og forstærker løgene, genopretter biologisk hudbalance.

9. Blodpladerigt plasma til håret

Den blodpladerige plasmaterapi bliver mere og mere populær til behandling af hårtab. Desværre er det en dyr procedure, så standard mesoterapi er stadig mere almindelig. I dette tilfælde accelereres hårvæksten ved at injicere blodpladerigt plasma i hovedbunden. Denne type behandling er velegnet til både skaldede og dem, der bare gerne vil have lidt hårforbedring.

Trin-for-trin mesoterapi med blodpladerigt plasma:

  1. Blodet opsamles, og derefter udvindes det blodpladerige plasma.
  2. Hovedbunden desensibiliseres for at reducere smerten under behandlingen.
  3. Præparatet injiceres i huden.

Det er en professionel behandling, som reducerer hårtab og øger hårvæksten. 10-15 minutter er nok til at forhindre hårtab – så længe varer en procedure. Desværre er genvækstprocessen længere – op til tre måneder. Ikke desto mindre betaler det sig at bruge blodpladerigt plasma til hår, fordi resultaterne er sensationelle. En serie på tre behandlinger:

  • gør håret stærkere og tykkere, hårstråene falder ikke længere ud i overskud,
  • løg stimuleres, så der er synligt mere hår.

10. Trichologists eksfoliering af hovedbunden

Rengøring af hovedbund og hår er ekstremt vigtigt, fordi det sparer dig for problemer som skæl. Fra tid til anden giver en trichologist-scrub mening, fordi selv den bedste shampoo ikke efterlader dit hår og hovedbund så rent. Lige så meget som andre behandlinger anbefales til visse problemer, er hovedbundseksfoliering en hårkur, der skal udføres, som skal udføres regelmæssigt og som en form for forebyggelse.

Frisører udfører to typer af denne behandling:

  • hovedbundseksfoliering med et eksfolierende produkt,
  • kavitationseksfoliering med ultralyd.

Uanset hvilken type vi vælger, giver en hovedbundsscrub altid de samme resultater. Udført på den rigtige måde befrier en hovedbundseksfoliering hovedbunden for urenheder, kosmetikrester, talgophobninger og døde hudceller. Det frigør hårsækkenes udløb, så de næste behandlinger giver bedre effekt, fordi hårsækkene får flere næringsstoffer. Derudover stimulerer en trichologs hovedbundsscrub blodgennemstrømningen, så håret bliver stærkere.

11. Ultralyds- og infrarødt fladjern til håret

Hvordan virker et hår ultralyds- og infrarødt glattejern? Det er et glattejern, som udsender ultralyd og infrarødt lys. Takket være enheden er en samtidig hårreparation med ultralyd og infrarødt lys mulig. Behandlinger med et ultralyds & infrarødt glattejern virker til svagt hår f.eks. på grund af kemisk forarbejdning. Med denne moderne og innovative enhed presses et særligt nærende produkt ind i håret. Et ultralyds- og infrarødt glattejern bruges ofte til keratinbehandlinger. Det opgraderer også resultaterne af håroliebehandlinger – ultralyd og infrarødt lys lader olier let trænge ind i hårstrået og levere dem dybt inde i håret. Et ultralyds strygejern presser en kosmetik i håret uden brug af varme, så det er mere sikkert. Den sigter udelukkende mod hårreparation og styrkelse, ikke f.eks. gør håret glat.

12. LED-lysterapi til håret

Flere og flere frisørsaloner samarbejder med trikologer, så de introducerer nogle innovative behandlinger, der plejer og heler på samme tid. LED-lysterapi er en af dem. Den bruges til at reparere hovedbunden, booste hårvæksten og forebygge hårtab.

Mens du spekulerer på, hvilken hårvækst-boostende behandling du skal vælge, er lysterapi værd at teste. Det er et avanceret middel mod svagt og tyndt hår. Det viser sig, at 640 nm LED-lys er i stand til at stimulere cirkulationen i hårsækkene, så hårsækkene forsynes med ilt og plejes i dybden. LED-lys påvirker håret som en stimulator, fordi det udløser cellulær metabolisme og syntese af protein, som er hårets byggemateriale.

Hårbehandling med LED-lys er ikke-invasiv, smertefri og meget afslappende. Du kan udføre den hver sæson og kombinere den med andre behandlinger, f.eks. mesoterapi. Engangsbrug af LED-lyslampen vil ikke give synlige effekter, derfor anbefales en serie på 10 behandlinger á 20 minutter.

13. Behandlinger til genopbygning af hår

Professionelle hårbehandlinger skal rekonstruere beskadiget og overbehandlet hårstruktur. De kommer for at redde, når vi ikke har lyst til at klippe vores beskadigede hår. De lader os undgå en hård klipning på grund af stærkt koncentrerede produkter, der består af innovative ingredienser. Berømtheder er vilde med hårgenopbygningsbehandlinger, fordi de giver mulighed for drastiske farveændringer uden at bekymre sig om hårskader.

To af de mest populære hårreparationsbehandlinger:

  1. Olaplex - en behandling, der består af tre faser. Den detekterer kemiske, termiske og mekaniske skader i håret og reparerer dem derefter. Olaplex er berømt for at genopbygge bindinger i disulfidbroer, så håret får sin sundhed og skønhed tilbage.
  2. Joico - et sæt af fire produkter, der arbejder i synergi og sikrer hårreparation, forstærkning, hydrering og intensiveret glans. Joico K-Pak er baseret på to patenterede teknologier: Bio-Advanced Peptide TM (regenererer peptidkæder i håret) og QuadramineR Complex (et sæt af 19 aminosyrer, der erstatter naturligt keratin).

Du er velkommen til at dele din mening om artiklen med os.


Kommentarer: #0


Tilføj din kommentar. Den vil blive offentliggjort efter godkendelse af moderatoren.
Fortrolighedspolitik

Vores hjemmesider bruger cookies, inklusive tredjepartscookies til at bruge eksterne værktøjer. I tilfælde af, at brugeren ikke giver deres samtykke, så bruges kun essentielle cookies. Du kan skifte indstillingerne i din browser til enhver tid. Giver du dit samtykke til at bruge alle cookies?

Fortrolighedspolitik