Nanoil

Amerikansk olie
Castor Oil

100% økologisk | Uraffineret | Koldpresset

INCI: Ricinus Communis Seed Oil
Størrelse: 50 ml

En af de fineste naturlige skønhedsolier, som er perfekt egnet til at øge væksten af øjenvipper, bryn og hår. Amerikansk olie har været brugt i flere hundrede år og er fornyligt kommet til ære igen. På trods af sin tykkelse kan amerikansk olie kommes på hår, hud, negle, øjenbryn og øjenvipper. Den styrker og beskytter mod væsketab ved at accelerere hårvæksten. Desuden giver olien glans og glatter hårstråene. Den er certificeret af Ecocert - et globalt anerkendt mærke, der gives til naturlig kosmetik af højeste kvalitet.

- +

Det menes, at Ricinus communis oprindeligt kommer fra Afrika og Mellemøsten. Planten elsker det tropiske klima, men i det fleste lande dyrkes den primært til dekorative formål. Det er disse nødder, dækket i røde, piggede skaller, den amerikanske olie kommer fra – som er så populær i plejen af øjenvipper, hår og øjenbryn.

NANOIL AMERIKANSK OLIE

Amerikansk olie fra Nanoil er en naturlig olie, der fås ved koldpresning og er uraffineret og 100% økologisk. Takket være dette indeholder hver eneste dråbe af denne dyrebare olie essensen af det bedste i Ricinus communis plantens røde frø.

HVAD INDEHOLDER AMERIKANSK OLIE?

Halvfems procent af amerikansk olie består af en økologisk fedtsyre, der kaldes ricinolsyre, som ikke findes i andre olier. En smule lavere er koncentrationen af omegasyrer, som dog også findes sammen med mineraler og vitaminer (fx A og E). Noget af det mest fascinerende er nok, at amerikansk olie i utrolig grad ligner menneskets keratin.

HVORDAN VIRKER AMERIKANSK OLIE?

  • Bekæmper bakterier og svamp.
  • Fremmer væksten af øjenvipper, øjenbryn og hår.
  • Nærer, forstærker og fremmer genoprettelse.
  • Har rensende egenskaber.
  • Smører ved at sikre tilstrækkelig hydrering.
  • Glatter, blødgør og gør håret blankt.
  • Beskytter overhuden mod skader.
  • Regenererer og styrker fingernegle.
  • Gør øjenvipper og hår en anelse mørkere.

Til brug på håret

Som oftest kommes amerikansk olie i håret for at gøre det stærkere. Jævnlig brug af amerikansk olie på hovedbunden stimulerer hårvækst og forebygger overdreven udtynding af håret, mens det samtidig fjerner risikoen for at blive skaldet. Den har samme virkning på øjenbryn og -vipper. Desuden sørger olien for tilstrækkelig hydrering, øget elasticitet, bedre naturlig farve og øget glans. Hvis man gnider amerikansk olie ind i håret bekæmper det spalter og udtørret hår.

Til brug på øjenvipperne

Amerikansk olie accelererer ikke blot hårvæksten, den fungerer lige sådan på øjenvipper og øjenbryn – den stimulerer deres vækst og gør naturligt øjenvipper og bryn mørkere, så de bliver meget fyldige. Den er egnet i rollen som naturligt øjenvippe- og øjenbrynsserum, der forstærker, øger elasticiteten og giver glans.

Til brug på kroppen

På grund af tykkelsen er det sjældent den bruges på hele kroppen. Men du kan dog dyppe svækkede negle i varm amerikansk olie for at genopbygge og styrke dem og forebygge spaltning. Olien virker også fremragende til blødgøring af hænder og neglebånd.

Til brug i ansigtet

I betragtning af dens antibakterielle egenskaber og af, at det er den eneste olie, der kan blandes med vand, er amerikansk olie egnet til rensning af ansigtet. Den kan bruges til at fjerne makeup og andre urenheder, også det fedtede. Det er dog bedst at bruge det i små mængder, og det skal altid skylles af ansigtet med varmt vand.

Opbevaring:

Denne skønhedsolie skal lukkes tæt til og opbevares på et tørt og køligt sted. Hold fra sollys.

Den amerikanske olie, der bruges i Nanoil produkter, er certificeret af Ecocert.

OSS - Ofte Stillede Spørgsmål

1.Hvordan anvendes NANOIL AMERIKANSK OLIE?

Naturlige olier er kosmetisk alsidige: man kan komme dem på kroppen, ansigtet og håret, gnide dem ind i hænderne og neglene og komme dem i badet. Deres brug er ubegrænset, og du kan afpasse brugen til dine personlige præferencer.

2.Vil NANOIL AMERIKANSK OLIE skønhedsolien være god pleje for min hud og mit hår?

Skønhedsolier har forskellige koncentrationer af vitaminer, fedtsyrer og andre dyrebare stoffer. Besøg vores websted for at lære mere om deres unikke egenskaber og vælg den olie, der bedst dækker dit hårs og din huds behov.

3.Hvor længe holder NANOIL AMERIKANSK OLIE?

NANOIL olier er drøje, og hvor hurtigt du bruger dem op, afhænger af dine individuelle behov. Udløbsdatoen for hver olie står på emballagen.

4.Hvad består NANOIL AMERIKANSK OLIE af?

Amerikansk olie fra Nanoil er en naturlig olie, der fås ved koldpresning. Den er uraffineret og 100% økologisk og har de fineste skønhedsfremmende egenskaber certificeret af Ecocert. Takket være dette bevarer olien alle sine dyrebare stoffer og er en ren essens af de bedste stoffer i Ricinus communis frøene. NANOIL AMERIKANSK OLIE INCI: Ricinus Communis frøolie.

5.Kan jeg kombinere NANOIL AMERIKANSK OLIE med andre skønhedsolier?

Selvfølgelig kan du det. Naturlige olier kan kombineres til at skabe de fineste blandinger, der er rige på yderligere stoffer (vitaminer, mineraler, fedtsyrer). De fungerer sammen, så du kan få den bedst mulige personligt tilpassede pleje. Blandt andet anbefales det at kombinerer olier til rensning af ansigtet eller til hjemmelavede skønhedsprodukter.

6.Hvordan opbevarer jeg NANOIL AMERIKANSK OLIE?

Efter brug af olien skal du altid sikre, at flasken er lukket godt til. Gør dit bedste for at opbevare olien et køligt sted.