Nanoil

Jojobaolie
Jojoba Oil

100% økologisk | Uraffineret | Koldpresset

INCI: Simmondsia Chinensis Seed Oil
Størrelse: 50 ml

Denne naturlige skønhedsolie, som i virkeligheden er en flydende voks, er den eneste, der tilbyder så unikke skønhedsmæssige egenskaber. Jojobaolie er alsidig og byder på mange forskellide nærende stoffer, herunder vitaminer, squalane og fedtsyrer. Den absorberes godt af huden, og den er et naturligt UV-filter, der minder meget om menneskeligt talg i strukturen. Desuden kurerer jojobaolie akne, og den har en positiv indvirkning på svækket hår. Den er certificeret af Ecocert - et globalt anerkendt mærke, der gives til naturlig kosmetik af højeste kvalitet.

- +

Jojobaolie kaldes ‘ørkenguld fra den stedsegrønne busk’. Denne flydende voks presses af jojobakerner: Simmondsia Chinensis. Den er specielt modstandsdygtig mod at blive harsk, hvilket gør det lettere at bevare dens egenskaber.

NANOIL JOJOBAOLIE

Nanoil Jojobaolie er en naturlig olie, der fås ved koldpresning; Den er uraffineret og 100% økologisk. Takket være dette indeholder hver eneste dråbe af denne dyrebare olie essensen af de bedste dele af denne grågrønne busks beskedne kerner.

HVAD INDEHOLDER JOJOBAOLIE?

Jojobaolie er en kilde til dyrebare umættede fedtsyrer (EFA’er), plantesteroler og egenskaber, der modvirker aldring, squalane, som forbedrer og vedligeholder hudens funktioner, såvel som foryngende E-vitamin.

HVORDAN VIRKER JOJOBAOLIE?

  • Egnet til fedtet, tør og kombinationshud.
  • Fugter og forebygger væsketab.
  • Nærer, glatter og blødgør huden og håret i dybden.
  • Danner en beskyttende film på håret og huden.
  • Regenererer huden og bekæmper tørhed.
  • Renser og plejer hovedbunden.
  • Forebygger hårtab.
  • Afbalancerer talgproduktionen og fjerner overdreven seborroisk eksem.
  • Vedligeholder hudens syrekappe (pH) og fugtighedsniveau.
  • Plejer nænsomt huden omkring øjne og læber.
  • Plejer hænder, fødder og negle.
  • Beskytter hårspidserne og gør håret blankt.
  • Har antibakteriel virkning.

Til brug på håret

Jojobaolie er den fineste balsam med stærkt regenererende egenskaber, der er egnet til alle hårtyper, fordi den sløver seborroisk eksem i fedtet hår, mens den samtidig lindrer en tør hovedbund og fugter håret. Der skal kun masseres en meget lille mængde olie ind i hovedbunden og håret. Jojoba forbedrer hårets udseende og giver det mere intensiv glans efter første brug. Olien kan bruges sammen med andre hårpleje produkter.

Til brug på kroppen

Jojoba er en perfekt og nænsom massageolie, såvel som en yderst nærende tilføjelse til badevandet, hvorefter det er unødvendigt at pleje huden yderligere. Den nærer, glatter og fugter huden. Jojobaolie har naturlige UV-filtre og lindrer huden efter solbadning.

Til brug i ansigtet

Den er en effektiv ingrediens i hjemmelavet ansigtscreme og kosmetik til fjernelse af makeup, men den kan også bruges i behandling mod aldring i form at et avanceret, nærende ansigtsserum til brug dag og/eller nat. Desuden bekæmper den akne, heler hudlæsioner og forebygger misfarvning.

Til brug på neglene

Jojobaolie er egnet til behandling af fingerneglene: den blødgør og plejer neglebåndene. Den er anerkendt som den fineste form for behandling for ødelagte og skrøbelige negle.

Opbevaring:

Denne skønhedsolie skal lukkes tæt til og opbevares på et tørt og køligt sted. Hold fra sollys.

Den jojobaolie, der bruges i Nanoil produkter er certificeret af Ecocert.

OSS - Ofte Stillede Spørgsmål

1.Hvordan anvendes NANOIL JOJOBAOLIE?

Naturlige olier er kosmetisk alsidige: man kan komme dem på kroppen, ansigtet og håret, gnide dem ind i hænderne og neglene og komme dem i badet. Deres brug er ubegrænset, og du kan afpasse brugen til dine personlige præferencer.

2.Vil NANOIL JOJOBAOLIE skønhedsolien være god pleje for min hud og mit hår?

Skønhedsolier har forskellige koncentrationer af vitaminer, fedtsyrer og andre dyrebare stoffer. Besøg vores websted for at lære mere om deres unikke egenskaber og vælg den olie, der bedst dækker dit hårs og din huds behov.

3.Hvor længe holder NANOIL JOJOBAOLIE?

NANOIL olier er drøje, og hvor hurtigt du bruger dem op, afhænger af dine individuelle behov. Udløbsdatoen for hver olie står på emballagen.

4.Hvad består JOJOBAOLIE af?

Jojobaolie fra Nanoil er en naturlig olie, der fås ved koldpresning. Den er uraffineret og 100% økologisk og har de fineste skønhedsfremmende egenskaber certificeret af Ecocert. Takket være dette bevarer olien alle sine dyrebare stoffer og er en ren essens af det bedste i olie, der er udtrukket af jojobakerner. NANOIL JOJOBAOLIE INCI: Simmondsia Chinensis kerneolie.

5.Kan jeg kombinere NANOIL JOJOBAOLIE med andre skønhedsolier?

Selvfølgelig kan du det. Naturlige olier kan kombineres til at skabe de fineste blandinger, der er rige på yderligere stoffer (vitaminer, mineraler, fedtsyrer). De fungerer sammen, så du kan få den bedst mulige personligt tilpassede pleje. Blandt andet anbefales det at kombinerer olier til rensning af ansigtet eller til hjemmelavede skønhedsprodukter.

6.Hvordan opbevarer jeg NANOIL JOJOBAOLIE?

Efter brug af olien skal du altid sikre, at flasken er lukket godt til. Gør dit bedste for at opbevare olien et køligt sted.