Hårplejeentusiaster er begejstrede over det! Hår SPA derhjemme med olie behandlinger og DIY-produkter

Hårplejeentusiaster er begejstrede over det! Hår SPA derhjemme med olie behandlinger og DIY-produkter

Hvorfor er folk, der er vilde med hårpleje, så glade for hjemme hårbehandlinger? Fordi de er budgetvenlige og supereffektive. Hele hårterapien foregår et behageligt sted - privatlivets fred i dit eget hjem. Du føler dig fri, du kan høre musik, læse... Plus så er hårplejerutinen direkte rettet mod DIT hårs behov - det er dig, der vælger produkter og giver håret præcis hvad det behøver. Forbedring af skønheden er det mest behagelige i dit hus, ingen andre steder. Takket være en række intensive behandlinger, har din frisure en chance for at få et øjeblikkeligt skønhedsboost. 

Hår SPA, slow beauty ritual, naturlige hår behandlinger, DIY hår SPA - der er mange navne og kun et mål - maksimum næring og mærkbar forbedring af udseendet og tilstanden af håret. Som et resultat, ser dit hår ud som om, det er behandlet med avanceret salonterapi. Forskellen er, at du føler dig mere fri og behandlingen er billig og afslappende. Du kan dedikere en hel dag, f.eks. søndag, eksklusivt til hårpleje: rolig, en lille smule doven, totalt koncentreret om hår. Hårjunkier elsker at kombinere hårbehandlinger med andre skønhedsritualer f.eks. ansigtsmasker og scrubs, diverse negle SPA, plejende fodbade osv. Hvad med hår? Det gennemgår en total makeover på bare én dag. 

En dag til dit hår - hvad skal du bruge for en vellykket makeover?

  1. Fri dag - når du ikke venter gæster eller går ud, er det en langsom, rar dag og du kan dedikere den hele til dig selv eller dine elskede (en olie eller maske i dit hår forstyrrer ikke at se en god film med familie).  
  2. En ven - du kan forkæle dit hår med SPA sammen med din ven - alt hvad i behøver er et par idéer til at bruge tiden på: favorit tv-serie, lave et måltid osv. Din ven vil helt sikkert gøre dagen meget sjovere. Det er også godt at teste adskillige behandlinger og produkter sammen. Dog hvis du føler, du har brug for alenetid og isolation - så gør det udelukkende til din dag. 
  3. Behageligt tøj - før påføring af olier i håret, skrubning af valgte produkter i strå og hovedbund og rensning af håret - skift til et behageligt outfit; det, der kan blive fedtet eller ødelagt. 
  4. Passende produkter - en hår SPA dag har en rigtig stor fordel, da du kan bruge forskellige produkter og stoffer, som dit hår mangler pt. De rigtige produkter er nøglen til anstændig, effektiv hårpleje.
  5. Action plan - for at få det meste ud af alle produkter, skal du anvende dem i den rigtige rækkefølge. Det er den eneste måde at gøre hårbehandlingen målrettet og uforstyrret. Du er ved at opdage den bedste hjemme hårterapi trin for trin.
  6. Stearinlys og æteriske olier - hvis du vil gøre hjemme SPA til et professionelt ritual - brug aromaterapiens kraft til at berolige sanserne og slappe helt af. Tænd et lys og brug din yndlingsduftolie.

Hår SPA dag, fordele - hvad får du takket være hjemmebehandlinger? 

  1. Afslapning og hvile til hele din krop - selvom det reparerer hår - får det hele kroppen til at slappe af. Det er derfor du kan behandle denne hjemme-SPA-dag som en komplet genstart efter en travl uge. Det er 'slow life' trenden i sin pure form. 
  2. En stor forandring til det bedre når det kommer til hvordan hår ser ud - den forbedrede glans, tekstur og bounce er synlige for det blotte øje. 'Øjeblikkeligt smukt hår' er en af grundene til at dedikere en hel dag til hårpleje behandlinger.  
  3. Ren hovedbund - hvorfor betyder det så meget? Til sammenligning, så er din hovedbund lige så vigtig for dit hår, som jord er for planter. Hvis det er forurenet, mister det frugterne. Hvis du virkelig går op i den rigtige hårvækst - hold din hovedbund ren, massér den, stimuler blodgennemstrømningen og vedligehold fugtniveauet i hovedbunden.
  4. Forstærkede hårløg - et løg, er den såkaldte hårfabrik. I hårmatrixen forekommer der celledelinger; deres egenskaber påvirker væksten, udseendet, sundheden og 'kvaliteten' af voksende hår. Mere styrke og næringsstoffer i håret, betyder at håret ser bedre ud. Ved at nære de indre strukturer, udløser du vækst og fremskynder den på samme tid.
  5. Hår reparation og rekonstruktion - med andre ord, forbedringen af hårporøsitet ved at udfylde hullerne på hårets overflade og fikse disulfidbindingerne indeni. Takket være aktive stoffer, der er i stand til at bygge sig ind i hårets struktur, bliver dit hår tykkere, får volumen og bounce. Du vil nemt spotte forskellen i tilstanden af dit hår - det kommer til at tørre langsommere (tyndt, dehydreret hår tørrer straks). Sundt hår indeholder flere næringsstoffer og holder på vand. 

SPA dag for dit hår. Hvordan forbereder man en hjemme hårbehandling?

Kast et blik på vores detaljerede plan, som vil vende din frisure på bare en eftermiddag, og give den sit fantastiske udseende tilbage, samt pleje fra hårløgene til spidserne. Opdag de 10 trin der fører dig mod den totale hårmakeover!

1. EKSFOLIERING AF HOVEDBUNDEN

Rensning af din hovedbund er udløseren til succes og forstærkning af enhver hårbehandling. Stadig undervurderet, men anbefalet selv af trichologister - eksfoliering af hovedbunden lader dig slippe af med alle toksiner, produkt overbelastning, urenheder, sebum overflod, døde celler og mest af alt forbereder det hår og hovedbund til at modtage aktive ingredienser. Overskuddet af døde celler og ophobningen af produkter (især styling primer eller tørshampoo) dækker din hovedbund og hårrødder med det lag, der forhindrer aktive stoffer i at trænge ind i løg og hovedbund. 

Du kan anskaffe dig en færdiglavet hovedbunds scrub eller gøre det selv. Alligevel giver en enzym hovedbunds scrub flest fordele - den er mest præcis og kræver ikke gnidning, hvilket gør den mest følsom overfor hårrødder - det er det altafgørende ved tyndere og skrøbeligt hår. 

Anvend scrubben til fugtigt hår og hovedbund, massér det ind i et stykke tid - eller hvis det er en enzym scrub - lad den sidde i den tid, der er angivet på produktets etiket, og skyl ud med lunkent vand. Nu er du velkommen til at vaske dit hår.

2. DYBDERENGØRENDE SHAMPOO (første hårvask)

Det vasker ikke kun resterne af scrubben væk, men renser også din hovedbund og hår - denne form for shampoo har en vigtig kvalitet: den hæver hårets kutikula lidt, for at øge absorberingen og hjælpe dem med at modtage næringsstoffer. Med andre ord, opgraderer en dybderensende shampoo absorberingen af ​​hår, som let absorberer aktive ingredienser.

3. HÅROLIE (BEHANDLING)

Olier i hårpleje og den gamle ayurvediske kunst at oliere, udgør grundlaget for fremragende hårpleje. Hvorfor? Som de eneste stoffer, er de helt sammensat af fremragende ingredienser og plejer håret på en række forskellige måder: ikke kun forbedrer de den ydre og indre del af hårstammen, men stimulerer også løgene og genopretter en god stand for din hovedbund. Det er den mest komplekse hårpleje du kan forkæle dig selv med.

Olier indeholder gode essentielle fedtsyrer, phytosteroler, flavonoider, carotener, squalane og et sæt vitaminer og sporstoffer, der garanterer perfekt hårpleje. De matcher præcist hårets porøsitet, som er hårtype (og behov).

Lav en fuld varm olie hårbehandling, på en dag udelukkende dedikeret til hår,: påfør en let varm olie i fugtigt hår og hovedbund, masser forsigtigt din hovedbund og dæk håret med en varm kompres, for at intensivere den måde olien virker på. 

VÆRD AT HUSKE!

Hårolie behandlingen er i centrum af projektet; andre sekundære behandlinger kredser om den olieagtige rutine. Både masken, hovedbunds balsam eller scrub intensiverer effektiviteten af ​​olier, supplerer dem med næringsstoffer og får de aktive ingredienser i en olie til at arbejde mere intensivt. Jo bedre blandingen af ​​olier er, jo mere effektiv er hele SPA-dagen for dit hår. For at give din frisure det bedste, skal du række ud efter en af ​​de tre Nanoil-hårolier - det er den mest afbalancerende blanding af naturlige olier og boostende ingredienser (UV-filter, keratin, lanolin, silke, panthenol). Alt sammen for at give håret de mest værdifulde stoffer, der er nødvendige for reparation og (gen)vækst.

4. NÆRENDE GENOPBYGGENDE MASKE TIL EMULGERING AF OLIEN

Beriget med vitaminer, proteiner, planteekstrakter (for at levere ekstra næringsstoffer og emulgere olien). Intet vil fjerne olien så let som en maske påført efter oliebehandlingen. Den har to funktioner:

  • For det første - fjerner det ubesværet fedtet olie fra håret, så du er sikker på, at fedtede partikler er væk, og der ikke er tegn på dem
  • For det andet - er det en ekstra dosis næringsstoffer til dit hår. Hvilken hårmaske skal du vælge? Fortrinsvis den, der bugner af fugtighedsbevarende midler (aloe, hyaluronsyre, urea, sorbitol, fruktose) og proteiner (mælk, silke, hvede, havre eller ris proteiner, kollagen, elastin, keratin). Masker der indeholder keratin og aminosyrer (cystein, cystin, taurin, tyrosin, arginin) virker også godt.

VÆRD AT HUSKE!

Hvis du gerne vil have, at heldags hår-SPA giver mening og giver resultater, så tør at gå efter variation – brug en proteinmaske (for forbedret reparation) en dag, og gå efter en fugtighedsbevarende en anden gang (de giver et fugtboost til tørt hår).

5. NÆRENDE SHAMPOO (anden hårvask)

Endnu en hårvask for at fjerne olien eller masken. Den anden vask lader dig undgå at tynge dit hår med næringsrige masker og balsam. Denne gang skal shampooen være anderledes - vitaminrig, fugtgivende, tilført proteiner f.eks. havre eller silke, naturlig og som derudover plejer din hovedbund og opretholder hydro lipidbalancen i hovedbunden. 

6. EDDIKE ELLER URTE HÅR RENS 

En rensende blanding supplerer hele SPA-dagen for dit hår. Det er som kirsebærret på toppen - det booster glansen, tilføjer glathed, forsegler hår kutikula, holder hovedbundens pH-værdi balanceret, blødgør hårstrå og gør dem behagelige at røre ved, reducerer puffet hår og forhindrer samtidig statisk elektrisk hår.

Æble- eller hindbæreddike er det mest populære grundlag for hår rens. Du kan få en færdiglavet eddike rens eller gøre det selv - tjek den bedste hjemme hår rens ud og giv dem et skud.

7. BALSAM TIL HOVEDBUNDEN

Det sidste (men ikke mindste) trin for at holde din hovedbund i form. En balsam til hovedbunden kan have forskellige funktioner - vælg den rigtige til at opfylde dit hårs og hovedbunds behov. Hvis dit hår er fedtet, så gå efter en urtebalsam, som normaliserer funktionen af talgkirtler. På den anden side, hvis du er generet af volumenløst, tynget hår, skal du vælge den lotion, som tilføjer volumen og løfter hårrødderne. Der findes også balsam til hovedbunden, som fugter, lindrer irritation eller bekæmper skæl. Alt afhænger af din hovedbunds tilstand og dit hårs behov.

En lotion til hovedbunden bruges udelukkende til hovedbund og hårrødder, så den bør være mild, naturlig og ikke overbelastende. Du behøver ikke at skylle det ud. Massering af hovedbunden under påføring stimulerer desuden løg og hovedbund.

8. LEAVE-IN BALSAM SPRAY, HØRFRØ GEL ELLER HÅR HYDROSOL

Hvis dit hår er ødelagt eller årstiden kræver en intensiveret hårpleje rutine (frost eller varme) - brug en let spray balsam, plante hydrosoler eller andre leave-in produkter. Det vil beskytte din frisure mod de ugunstige ydre elementer. 

Alle dem, der er besat af hårpleje, er begejstrede for forskellige mist eller blomstervand, som du kan spraye på dit fugtige hår før føntørringsrutinen; de kan også være rige på naturlige olier, hvilket beskytter hårstråene fremragende mod toksiner i luften. 

Hørfrøgel er en almindeligt anvendt naturlig leave-in balsam. Det virker som en utrolig behandling til at beskytte, udglatte og fugte håret. Hørfrø har en suveræn plejende effekt, det plejer hårspidserne og giver en flot finish. En hurtig opskrift på hørfrøgel lyder på at hælde lunkent vand over nogle hørfrø (de skal være tildækket) og lægge dem til side natten over. Den næste dag er gelen klar til brug (efter at frøene er drænet).

9. SERUM TIL HÅRSPIDSER

Hårspidser bliver tørre og beskadigede som det hurtigste af alle hårdele. For at redde dem fra at spalte, gnid et beskyttende serum eller en naturlig olie ind hver eneste dag. På denne måde forbliver spidserne sunde og bouncy, og de vil ikke længere være krusede, dehydrerede eller spaltede. På din hår SPA-dag bør du helt sikkert bruge den. Hvis du ikke er meget for silikonebaserede hårprodukter og foretrækker naturlige ingredienser – kan du beklæde håret med en ekstra portion hørfrøgel blandet med en valgt olie.

VÆRD AT VIDE!

Hørfrø olie beskytter ikke kun spidser mod skader, men udglatter, fugter og øger også glansen. Det vil virke som en naturlig styling primer og leave-in glans boostende balsam. For at undgå at tynge dit hår, tilsæt lidt vand - mere vand gør det mere 'balsam-agtigt' og mindre som serum. 

10. VARMEBESKYTTELSE

På en hår SPA-dag bør du være fokuseret på hår reparation, så du må hellere glemme føntørringsrutinen eller alle former for varmestyling.

Men hvis du virkelig skal ud og har brug for en fejlfri frisure, så brug en varmebeskyttende spray, før du tager føntørreren ud. Den er ideel, hvis produktet indeholder naturlige ingredienser, samt har en glansforøgende effekt og skånsomt styler dit hår. Arganolie blandet med vand er en naturlig varmebeskyttende spray - bland et par dråber arganolie med valgt urteinfusion og spray på håret før føntørringsrutinen.

Hår SPA dag - de vigtigste spørgsmål

En dag udelukkende til dit hår - hvor ofte skal du forkæle dit hår med det?

Virkningen af en heldags hårterapi er synlig efter den allerførste behandling. Alligevel vaskes næringsstoffer ud i løbet af ugen, så du bør helt klart forkæle dit hår med en SPA-dag derhjemme regelmæssigt. Du vil få mest ud af det, hvis du giver dit hår denne form for ernæringsmæssige boost mindst en gang om ugen. På denne måde bliver både hårstammer og løgene konstant styrket og gengælder det med en utrolig vitalitet og et smukt look.

Hår SPA dag - hvor lang tid tager skønhedsritualet? 

Det er svært klart at definere den tid, der bruges på skønhedspleje. Det virker som en ekstra bonus - det er dig, der bestemmer, hvor længe du kan og vil beholde en olie i håret. Det kan være et hurtigt 30-minutters boost eller en flere timers behandling. Masser af kvinder starter deres SPA dag, aftenen i forvejen med at eksfoliere hovedbunden, vaske hår og påføre en oliebehandling lige før de skal sove. Så om morgenen følger de op med andre trin, såsom at påføre en hårmaske og bruge rens og hovedbundsbalsam. På denne måde har olien tid til at reparere håret, mens du sover. Det er minimum 3 timer, du sikkert bør afsætte til en hel hår SPA (husk, at jo mere tid du giver dit hår, jo bedre resultater får du).

Hår SPA dag - hvilke af behandlingerne er den vigtigste?

Hårolie behandlingen er absolut prioriteten under dit hår SPA derhjemme. Alle andre behandlinger er til for at forstærke effekten og komplementere det omstændige, gamle ayurvediske hår ritual. Det er derfor valget af olie betyder så meget - vælg de rigtige olier til din porøsitet - dit hårs tilstand. 

En dag til dit hår – kan du springe nogen stadier over?

Der sker ingenting hvis du skipper en eller to trin, at færdiggøre din SPA-dag efter anden vask. Kvinder bruger ofte hår rens og balsam til hovedbunden på skift, eller giver simpelt op på dem (f.eks. når deres hovedbund ikke behøver det).

Det er det. På tide at du forbereder en SPA til dit hår. Lad det opleve en total makeover og skinne, forbløffe andre med vitalitet. 

Du er velkommen til at dele din mening om artiklen med os.


Kommentarer: #0


Tilføj din kommentar. Den vil blive offentliggjort efter godkendelse af moderatoren.
Fortrolighedspolitik

Vores hjemmesider bruger cookies, inklusive tredjepartscookies til at bruge eksterne værktøjer. I tilfælde af, at brugeren ikke giver deres samtykke, så bruges kun essentielle cookies. Du kan skifte indstillingerne i din browser til enhver tid. Giver du dit samtykke til at bruge alle cookies?

Fortrolighedspolitik