De Bedste Typer af Hair Extensions

De Bedste Typer af Hair Extensions

Langt hår er ikke længere bare en drøm. Det er et mål, som du kan opnå med hjemmemedicin eller extensions i en frisørsalon. Der er flere metoder, du kan vælge imellem. Find den, der passer til dig.

At få lavet hair extensions er ikke-invasivt og smertefrit. Behandlingen går ud på at fastgøre kunstige tråde til det naturlige hår. Målet er at tilføje længde og volumen, så extensions smelter sammen med det naturlige hår.

Hvordan ser påsætningen af hair extensions ud?

Det afhænger af den hårforlængelsesmetode, du vælger. Trin-for-trin-proceduren kan være forskellig, men effekten er altid den samme - en voluminøs og imponerende frisure.

Hvilken metode skal jeg vælge? Nogle af jer ønsker ikke-invasive behandlinger. Andre går efter hårforlængelser, der ikke forårsager nogen skade. Der findes ikke én ideel hårforlængelsesmetode, fordi vi alle ønsker forskellige effekter. Hvis du ikke ved, hvilken teknik du skal vælge, så spørg din frisør til råds - et professionelt råd vil helt sikkert gøre valget lettere.

Sjovt faktum: En hårforlængelsesstreng er maksimalt 24 tommer lang.

Fans af naturlige metoder opfordrer dog til at vælge alternativer, der ikke kræver kunstigt hår. Der er forskellige hårvækststimulerende metoder, som lader dig få langt voluminøst hår uden at gå til en frisørsalon.

METODER TIL HÅRFORLÆNGELSE

Frisørsaloner tilbyder et par dusin hårforlængelsesmetoder. Nogle af dem er meget ens, så vi fokuserer på de mest populære for at forenkle.

1. Keratin-hårforlængelser

At gøre håret længere med keratinstrenge er en af de mest populære behandlinger. Det er også kendt som en varmehårforlængelse. I denne teknik er kunstige tråde fastgjort med keratin, hvilket ser ud til at være en god mulighed. Når alt kommer til alt, er keratin den naturlige ingrediens i hår. Denne metode kan udføres på to måder:

  • med et specielt opvarmet værktøj ved en temperatur på omkring 170 grader
  • med en keratin-limpistol ved en temperatur på 70 grader.

Hvor længe holder keratin hair extensions? Holdbarheden er et aktiv ved denne løsning (omkring 3-4 måneder). Du er dog nødt til at få lavet touch-ups, fordi keratin-extensions går ned, mens dit naturlige hår vokser.

2. Hairtalk Extensions

Denne metode er hurtig og ubesværet, fordi silikonebåndene er ekstremt nemme at påsætte. Proceduren indebærer, at kunstige hårstrimler fastgøres jævnt til de enkelte naturlige hårstrenge. Båndene sidder så tæt på huden, at de næsten ikke kan spores og er usynlige. Hairtalk anbefales til fint hår, der har brug for et øjeblikkeligt volumenboost - silikonebåndene er mindre belastende. Båndene fastgøres i toppen og bunden af hver hårsektion. Extensions holder fra et par uger og helt op til 9 måneder, men du skal have touch-ups en gang hver 8.-12. uge. Generelt er hairtalk extensions ret praktiske, hvis du kan lide at have dine lokker bundet op, men det afhænger naturligvis af dine præferencer.

3. Indsyede hårforlængelser

Der findes en variant af hairtalk-metoden. I stedet for at sætte extensions fast med lim, får man dem syet ind. En frisør laver en vandfaldsfletning (løst hår) og syr bånd under hver fletning. Ingen varme eller klæbemidler. Indsyede extensions er ikke langtidsholdbare, hvilket er den største ulempe. For at gøre tingene værre er vaskerutinen mere udfordrende, fordi det ikke er nemt at skylle urenheder og produktopbygning, der sætter sig mellem fletningerne, ud.

4. Japanske flettede hårforlængelser

En fletning bruges også i den japanske metode. Hårvolumen opnås ved at væve hair extensions ind i det ægte hår. Syntetiske tråde flettes ind i håret helt nede ved rødderne og fastgøres med en meget tynd, klar elastik. Ærgerligt nok skal fletningerne være stramme. Derfor bør de japanske hair extensions ikke bruges i mere end to måneder for at undgå at svække hårløgene.

5. Ultrasoniske hårforlængelser

Denne teknik anbefales til dem, der ønsker at undgå hårskader. Cold fusion bruges til påsætning af extensions. Det bruger et værktøj, der genererer passende bølger og keratin-tip wefts, der binder ægte hår med kunstige tråde. Effekten af ultrasoniske extensions varer i op til seks måneder! Disse extensions er næsten ikke til at få øje på og holder længe. Det er en blandet velsignelse - du nyder dem længe, men at tage dem af kan ende med at skade håret.

6. Laser-hårforlængelser

Også kendt som hairdreams eller infralight hair extension. Det er en af de langtidsholdbare og dyre metoder. Den fungerer til fint hår, fordi man ved at fastgøre kunstigt hår med laser får extensions, der ikke kan ses, og som er lette og elastiske og holder i 4-6 måneder. Den største fordel er, at extensions opfører sig som naturligt hår under børstning, styling og vask, så det er svært at se forskel på dem. Desværre er prisen på laser hair extensions virkelig høj.

7. Tube-hårforlængelser

Lidt mere populære end de indsyede extensions. I dette tilfælde bruges bittesmå rør til at fastgøre små klynger af kunstigt hår til de naturlige tråde af samme størrelse. Der er to variationer:

  • krymperør eller shrinkies hair extensions (holder omkring halvanden måned)
  • kobberrør hår extensions (holder omkring tre måneder)

8. Mikro-ring hårforlængelser

Fastgørelse af kunstige tråde med mikroringe kræver ikke varme, så det forårsager ikke hårskader. Små sektioner af kunstigt hår fastgøres med små ringe (aluminium, kobber eller bronze) - deres størrelse skal passe til hårets type og struktur. Hvis extensions er tilsat silikone, er de større, men de holder bedre på håret og er mere sikre. Desværre er det kun få saloner, der tilbyder denne behandling, da den kræver stor dygtighed fra frisørens side. Du kan bære hårforlængelser med mikroringe i 3-4 måneder. I starten kan ringene føles mærkbare og ikke behagelige.

9. Easy Loop hårforlængelser

Fremgangsmåden svarer til at påsætte micro-ring extensions, men easy loops er sikrere og mere hygiejniske. De holder også i omkring 3-4 måneder. Easy loop-metoden tager meget lidt tid og kræfter.

10. Injektion af hårforlængelse

En innovativ metode, der oftest anbefales som et middel mod skaldethed og tyndere hår. Det er en ikke-invasiv og ikke-kirurgisk behandling, som involverer implementering af hår på en hud-imiterende base (fastgjort til hovedbunden med et specielt produkt). Metodens store fordel er, at den ser naturlig ud - den bruger normalt naturlige hårforlængelser; takket være denne måde at fastgøre hårforlængelserne på, kan de ikke ses og giver ingen problemer under styling. Du behøver kun at få udskiftet de grundlæggende bånd en gang om året! Desværre er prisen høj, og du kan ikke vælge denne metode, hvis du kæmper med psoriasis, skæl osv.

11. Net-hårforlængelser

Det er en lidt billigere metode, men koster stadig meget. Den bruger også naturlige hårstrå, der passer til en given persons hårfarve, struktur og længde. Extensions er fastgjort til et net, mens nettet er fastgjort til det naturlige hår med clips. Effekten er naturlig, og det er behageligt at bære extensions. Behandlingen er velegnet til skaldede personer og dem, der blot ønsker at tilføje noget volumen til deres frisurer.

12. Clip-on/off hårforlængelser

Endelig er der den mest populære hårforlængelse, som vælges til særlige lejligheder - clip on/off. Den billigste, men også den mindst komfortable løsning. Kunstige hårbånd er fastgjort til naturligt hår med klip. Du kan gøre det selv; sådanne forlængelser er designet til flere anvendelser. Det er ærgerligt, at effekten ikke er langvarig. Resultatet er heller ikke naturligt. Båndene kan spores (især når du binder håret op), og du skal tage dem af, før du sover. Det er en endagsløsning.

Hvor længe holder hair extensions?

Den tid, du bruger extensions, afhænger af den valgte metode. Du kan vælge engangs-extensions eller gå med dem i seks måneder eller længere.

Kan folk se, at du bruger hair extensions?

Det afhænger også af metoden. Clip-on/off, sew-in eller hairtalk extensions er de mest synlige, især når du binder dem op. Injektions-, laser-, net- eller ultralyds-extensions ser mest naturlige ud. Jo højere prisen er, jo sværere er det at se forskel på extensions og ægte hår.

Er hair extensions sikre?

Det er et meget almindeligt spørgsmål på hårblogs. Vi ønsker altid, at det skal være smertefrit og ikke-invasivt. Og det er det også i de fleste tilfælde. Men ingen vil fortælle dig, hvordan dit hår kommer til at se ud efter et par måneder med regelmæssige hårextensions. Skader hair extensions det naturlige hår? Desværre er sandheden trist. I mange tilfælde svækker extensions håret og fremskynder hårtab. For det meste hader tyndt hår, som er skrøbeligt, denne behandling. Kunstige tråde betyder en ekstra vægt for det naturlige hår og kan svække hårpærerne.

Hvor meget koster hair extensions?

Det er en meget populær behandling blandt berømtheder. Prisen er ikke lav. Det er bestemt ikke alle, der har råd til det. Alligevel varierer omkostningerne afhængigt af, hvilken metode du vælger. Desuden er priserne forskellige i forskellige saloner.

At få lavet hair extensions på en salon er virkelig dyrt. Du bør tænke på måder at tilføje volumen og længde til håret derhjemme. Du kan gøre det selv til en lavere pris, fordi du kun bruger penge på et nødvendigt hårprodukt.

GØR HÅRET LÆNGERE DERHJEMME

Naturlige hårvækstmidler er et glimrende alternativ til de dyre hårforlængelser. Hvis du er skræmt over priserne på hårforlængelser, kan du bruge afprøvede og testede hårolier. Hvis du vælger den rigtige olie til din frisures behov, vil den ikke kun få den til at se bedre ud. Den vil også booste hårvæksten, forhindre skaldethed og fremme babyhår.

Oliebehandling af hår og hovedbund for hårvækst er ikke nyt. Mange kvinder får mest muligt ud af naturens gaver. På den anden side skal du huske på, at nogle olier er uegnede til hårvækst. Du har brug for naturlige olier (ikke æteriske olier), som kan bruges i hovedbunden, og som har en vækststimulerende effekt og styrker pærerne.

Ricinusolie, burreolie og fyrretræsolie er blandt favoritterne.

Valget af den rigtige metode til at påføre en hårolie betyder også noget. Den bedste teknik til hårvækst derhjemme er at påføre en olie i hovedbunden og massere den i et par minutter. Du kan prøve en varm olie hårbehandling, fordi fugtighed og varme forbedrer absorptionen af næringsstoffer og intensiverer behandlingens virkninger.

Du er velkommen til at dele din mening om artiklen med os.


Kommentarer: #0


Tilføj din kommentar. Den vil blive offentliggjort efter godkendelse af moderatoren.
Fortrolighedspolitik

Vores hjemmesider bruger cookies, inklusive tredjepartscookies til at bruge eksterne værktøjer. I tilfælde af, at brugeren ikke giver deres samtykke, så bruges kun essentielle cookies. Du kan skifte indstillingerne i din browser til enhver tid. Giver du dit samtykke til at bruge alle cookies?

Fortrolighedspolitik