Sommerrytmer! De bedste frisurer til festivaller (og mere)

Sommerrytmer! De bedste frisurer til festivaller (og mere)

Musikfestivaller om sommeren er en blanding af forskellige stilarter og farver. Den ideelle frisure til en festival bør være skødeløs, fremhævet med intense farver og accessories, der matcher hele stylingen. Opdag de bedste frisurer til festlighederne!

De var engang en mulighed for at lytte til god musik. I dag er de også blevet til modeshows og et sted, hvor der skabes nye trends inden for make-up og styling. Lær de bedste frisurer at kende til musikfestivaller, så du kan være trendy hele sommeren!

Festivaller med styling og farver

Alt du skal gøre er at kigge efter festivalinspiration på Instagram for at se, at musikevents om sommeren er en ren fryd af farver og blanding af stilarter. Kunsten blandes med de seneste trends og mode. Det er ikke blot outfittet, der tæller, men også make-up, smykker og selvfølgelig den rette frisure til festivallen, som afspejler atmosfæren. For festivalsdeltagere, er det som ekstra smykker og prikken over i'et for ethvert festivalsoutfit.

DE BEDSTE FRISURER TIL FESTIVALLER

Man kan hurtigt indkapsle stemningen af enhver festival med den rette styling. Frisurer til festivaller kan være fyldt med farver, energiske, rodede, eller lidt vovede. Du kan give dem et festivallook med de rette hårnåle, farver og dekorationer til håret. De vil passe perfekt til et hippie-, rock- eller boho-look. Du kan blive inspireret af frisurer fra catwalken eller finde trends for flere år siden. Kun fantasien sætter grænser.

Ved du ikke, hvilken frisure du skal have til en musikfestival? Læg ikke blot mærke til typen men også farverne og tilbehøret. I dette tilfælde gælder 'less is more' ikke nødvendigvis.

Festivalfrisure - store trends

FLETNINGER

Blandt alle frisurer på festivaller, så dominerer nærmest alle slags fletninger. Populariteten ved denne frisure skyldes nemheden ved at flette, det imponerende resultat, samt de muligheder der findes med fletninger. Du kan støde på alle slags fletninger, såsom sildeben, moderne hollandsk eller fransk fletning, eller en klassisk fletning. Det kan være en enkelt fletning, symmetrisk i begge sider, eller bare en tilføjelse til frisuren. Fletningen kan flettes fra panden eller fra forskellige dele af håret. Det er værd at huske på, at fletninger til en festival typisk skal være lidt skødeløse og rodede med løse totter og blomster eller dekorationer sat ind i håret.

KNOLDE

Den ideelle frisure til en festival skal være effektiv, og det er knolde bestemt. Til en sommerfestival, vil en løs, voluminøs knold med totter i siderne eller pandehår fungere perfekt. En god base for en knold er bølger, som får den til at se endnu flottere ud. Hvis vi ønsker at lave en knold til en festival, har vi flere muligheder - en rodet knold på toppen af hovedet, en dobbelt knold, en fransk knold, en samurai-knold med løse totter i bunden eller en flettet knold. For at give den lidt karakter, kan du sætte blomster i den eller binde et farvestrålende bånd eller tørklæde om knolden - du kan endda dække den med lidt glitter.

HESTEHALER

Du kan også være kreativ med hestehaler! Mens en almindelig hestehale kan virke for kedeligt til en festivalfrisure, så vil den i kombination med en fransk fletning eller farverige accessories være enestående. De simple hestehaler er et godt alternativ til løst hår og opsætninger - på den ene side, bliver håret samlet og fjernes fra ansigtet, på den anden side, falder en del af håret løst om skuldrene. Festivalfrisurer tilbyder en bred vifte af muligheder, selv hvis vi vælger en almindelig hestehale. Vi kan gøre den stram, lidt lavere eller nede ved nakken. Husk dog, at det ser bedst ud for mege tlangt hår eller hvis du bruger extensions.

BØLGER

Fans af løst hår kan blive fristet af diskrete krøller eller bølger. Frisurer til festivaller skal være fyldt med volumen, så derfor skal håret løftes ved rødderne med en mousse eller et særligt pudder samt føntørring med en stor, rund børste før styling. For at gøre frisuren lidt mere rodet, kan du køre fingrene gennem rødderne, bruge en smule olie eller spraye håret med en mist. Pointen er, at man ikke skal efterlade håret fladt men give det en vindblæst effekt. Bølget festivalhår ser fantastisk ud i sig selv, men er også perfekt til yderligere styling. Diskrete bølger er den ebdste base til festlige frisurer.

Festivalfrisurer - farvepalette

Hårfarve er ekstremt vigtigt for frisurens udseende. Når det gælder festivalfrisurer, er det særligt vigtigt, da enhver styling til en sommerfest ude i det åbne er baseret på en vild kombination og leg med farver. Du kan frit kombinere og farve alt dit hår, skabe en ombre-effekt, regnbue eller kun farve individuelle hår, for eksempel, for at variere og forbedre fletningens udseende. Hvilken hårfarve passer bedst til en festival?

  • Pastelfarver som (primært) pink, blå, violet
  • Meget lyst hår i blålige, grålige eller hvide toner
  • Holografiske farver eller regnbuefarver

Hvis du ikke vil have pink hår hver dag, så brug hårkalk eller en hårfarvespray - effekten vil kun være midlertidig.

Festivalfrisurer - accessories

  • Blomsterkroner - den bedste tilføjelse til en festivalfrisure, som et ægte blomsterbarn. Hippie-stilen komplimenteres perfekt af ægte blomsterkroner eller kunstige opsætninger. Det sidste passer bedst til festivaller på grund af deres holdbarhed. Blomsterkronen kan være meget imponerende eller delikat, den kan bæres på hovedet eller som et blomsterreb, der er bundet ind i håret. Det giver lethed til alle frisurer.
  • Hårblomster - individuelle blomster kan også smukt blandes ind i stylingen. En interesseret festivalsfrisure kan varieres yderligere ved blot at påsætte en blomst, for eksempel bag øret eller i en knold. Sådan en tilføjelse vil gøre hele looket mere feminint.
  • Hårbånd - hvis blomsterkronen i håret ikke matcher outfittet, så er et hårbånd et godt alternativ. Det kan også dekoreres med blomster, have blomstermønstre eller naturlige farver. Men det kan også være blonder eller reb, og dermed bedre passe ind i boho-stilen. Hårbånd er en god tilføjelse til festivalfrisurer, men skal dekoreres og perfekt matche stilen af vores frisure og outfit.
  • Tørklæder - i mange tilfælde giver hårbåndet eller blomsterkransen ikke de samme muligheder som et tørklæde. Brug en rocket bandana eller piget silketørklæde, som passer godt til håret. Du kan bruge dem til at skabe en pin-up frisure, binde det om en knold eller hestehale, eller flette med det for at give håret et mere interessant look.
  • Hårsmykker - dette er en tilføjelse til frisuren, så du kan få det perfekte festivallook, især hvis du ønsker en boho-frisure. Smukke kæder, der falder løst på håret, ringe, nåle eller klemmer med smykkedekorationer; alt dette passer til en musikfestival. Man kan bruge næsten hvad som helst på håret. Smykker kan være en tilføjelse, eller f.eks. anvendes som et hårbånd.
  • Farverige strimler - uanset om du ikke helt ved, hvordan du skal style dit hår til en festival eller du bare ikke har tid til tidskrævende opsætninger, så kan stofstrimler være nyttige. Bare sæt dem på individuelle hårtotter, så vil dit løse hår få et nyt look. Dem i brune nuancer giver et rustikt look, mens de farverige er perfekte til hippie-frisurer. Du kan behandle dem som farverige highlights eller inkludere dem i din frisure.
  • Hårtatoveringer - metalliske tatoveringer kan både bæres på kroppen men også håret. Denne type dekoration passer perfekt til festivaltrends. Derudover passer de nærmest til enhver styling og er super effektive. En hårtatovering kan have en geometrisk, orientalsk eller blomsterinspireret mønster i nuancer af guld eller sølv. Det er en ideel mulighed for glat hår eller glatte frisurer. Desværre taber sådan en tatovering sit originale udseende hvis man har bølget hår.

Hvilke produkter skal man bruge til et festivallook?

Hvis man skal forberede håret på det, der venter under en festival, så kræver det de rette produkter. Produkter, der vil beskytte mod sol, vind og støv er et must. Kosmetik, der giver tekstur, volumen og farve er også nyttige. Hvilke hårprodukter er værd at medbringe på festivallen?

  • Hårolie - det er et fundamentalt skridt, hvis du ønsker, at festivalfrisuren ser flot ud og ikke har en dårlig effekt på hårets tilstand. De fleste olier indeholder naturlige UV-filtre, så de beskytter mod solen. De hjælper også med hårstyling, giver lethed og fleksibilitet, samt fremhæver krøller. Det er værd at blande en let hårolie med changerende øjenskygger og tage med dig; når det gnides ind i håret, forhindrer du det i at falde ud og det bliver lysreflekterende.
  • Termisk vand - kan bruges som en mist til at give håret perfekt hydration og næring, selv under svære forhold. Termisk vand, der er rig på værdifulde ingredienser, giver dit hår blødhed, jævnhed og glans.
  • Havsalt - det hjælper med at opnå effekten af bølger i håret, som er en af de mest interessante frisurer til en festival. Sprays med havsalt kan bruges som en mist, der sprayes på håret og presses ind i hårstråene. Effekten holder længere på tyndt hår. Det er værd at huske på, at (på trods af de værdifulde egenskaber) havsalt, der bruges i overdreven grad, kan skade håret og udtørre det, forårsage krusethed og gøre det mere glansløst.
  • Hårkalk - kalkfarver til hår er perfekt til musikfestivaller. Det såkaldte kalkhår er hår med usædvanlige, vilde farver, der opnås ved hjælp af en hårfarve. Det er nemt at bruge, vaskes af i første vask, og lader dig farve hele dit hår, udvalgte dele eller bare striber i den farve du ønsker.
  • Farvespray - ligesom hårkalk, så er der farvesprays, der kan købes i de fleste butikker. Fans af musikfestivaller elsker dette produkt, da det farver håret midlertidigt, fordeles nemt, skader ikke og forsvinder efter en vask. Hårfarver på spray findes i masser af nuancer til blondiner og brunetter.
  • Tørshampoo - er praktisk og lader dig få kontrol over håret, som plejer at blive hurtigere fedtet om sommeren. Hvis du hurtigt vil opfriske dit hår, så brug en tørshampoo og brug fingrene til at arbejde produktet ind i håret. Derudover kan denne teknik også give festivalfrisuren den ønskede volumen.

SOMMERFESTIVALLER

Hvor kan man så bruge sin idé til en festivalfrisure?

En af de mest populære festivaller er The Coachella Valley Music and Arts Festival - en årlig musik- og kunstfestival, der er blevet holdt hos Empire Polo Club i Indio, Californien, der befinder sig i Inland Empires Coachella Valley i Colorado-ørkenen, i over 20 år! Det er den største musikfestival af sin slags i USA. Det er intet under, at masser af kendisser og bloggere fra overalt i verden deltager. Coachella-festivallen giver dig mulighed for at vise dig selv frem og blive en ny trendsetter.

Heldigvis er der langt flere muligheder for at vise dig selv frem. Musikfestivaller i et lignende klima inkluderer f.eks. Lollapalooza i Chicago, Bottlerock Napa Valley i Californien, Hangout Music Festival på Golf Shore Beach i Alabama. Europæere kan deltage i musikfestivaller som Bonnaroo Music & Arts Festival i Manchester, Primavera Sound i Barcelona, Tomorrowland i Belgien eller Open'er Festival, Orange Warsaw Festival eller OFF Festival i Polen.

Du er velkommen til at dele din mening om artiklen med os.


Kommentarer: #0


Tilføj din kommentar. Den vil blive offentliggjort efter godkendelse af moderatoren.
Fortrolighedspolitik

Vores hjemmesider bruger cookies, inklusive tredjepartscookies til at bruge eksterne værktøjer. I tilfælde af, at brugeren ikke giver deres samtykke, så bruges kun essentielle cookies. Du kan skifte indstillingerne i din browser til enhver tid. Giver du dit samtykke til at bruge alle cookies?

Fortrolighedspolitik