5 trin fra fejlfri hud - det bedste ansigtsplejekur

5 trin fra fejlfri hud - det bedste ansigtsplejekur

Hudpleje kan være en udfordring som er værd at tage kampen op med, hvis du virkelig vil have en dejlig sund hud uden fejl. Hvordan gør man det ordentligt? Vi kender til teorien angående anvendelsen af de enkelte skønhedsplejeprodukter, men vi ved ofte ikke, hvad vi skal vælge, og i hvilken rækkefølge vi skal anvende dem. Mange af jer bruger fejlagtigt micellært vand som det eneste hudplejeprodukt, som erstatning for toner, creme og serum. Huden har dog brug for lidt mere for at holde sig sund, smuk og ung. Få perfekt ansigtspleje. Du er kun fem trin  fra en fejlfri hud.

Hvordan holder du dit ansigt sundt og flot? 5 trin til at få en fejlfri hud

Trin 1 Rensning

De fleste af os tror, ​​at en fugtighedscreme er det vigtigste element i hudpleje. Det er det dog ikke. At rense dit ansigt er faktisk vigtigst. Det er grundlaget for en sund hud og en af de vigtigste aspekter i hudplejen da det for det til at fungere. Dårligt renset hud har dårligere absorption, så selv den dyreste kvalitetscreme vil ikke opfylde sit formål. Desuden blokerer (tilstopper) opbygget toksiner, som ikke er blevet fjernet effektivt, makeup-rester samt små døde celler åbningerne af talgkirtlerne, hvilket igen gør, at huden ikke kan ånde. Resultatet bliver, at du får bumser, hudorme og hudfunktion ude af balance. Hydro-lipidbalancen er forkert, så din hud er enten fedtet eller ekstremt tør. Det skal du være opmærksom på allerede på dette allerførste stadie og dermed vælge en førsteklasses renserutine. Her er de bedste hudrensningsmetoder:

  • OCM (olierensningsmetode) - den mest effektive metode at rense huden på er baseret på reglen om ‘olie opløser olie’. Derfor er olier i fantastiske, når man skal fjerne selv vandfast makeup, overskydende talg, urenheder. Og det efterlader huden silkeblød, frisk, ren og klar til yderligere behandlinger. Amerikansk olie er det bedste valg til OCM. Bland det gerne med andre naturlige olier og skab din egen perfekte OCM-blanding. Vælg argan-, avocado- eller jojobaolie, eller bland dem alle, så de passer til dine præferencer og hudens behov.
  • micellært vand + skumrens (eller gel) - hvis du ønsker mere traditionelle rensemetoder, og du har svært ved at opgive micellært vand, bør du kombinere det for at få renset huden helt. Skånsomt, men stærkt arbejdende ansigtsskum er bedre end alle andre produkter. Du skal selvfølgelig matche den, så den passer til din hudtype og bruge den efter at have fjernet makeup med micellært vand.

Trin 2 Toner

At droppe toneren er en almindelig fejl i hudplejen. Se den ikke som et levn fra fortiden. Den er en væsentlig ingrediens i din hudpleje. Dens effekt er desværre undervurderet. Faktisk er det toneren, der genopretter pH, forsurer, blødgør forsigtigt epidermis (overhuden) og øger hudens absorptionsevne. Den, der fungerer som en strålende primer til andre produkter. En god ansigtstoner har også en plejende effekt takket være planteekstrakter og andre ingredienser, der er afgørende for at holde huden pæn.

Den vandige og lette formel gør, at kosmetikkens partikler trænge ind i de dybere epidermislag, hvilket gør toneren til et yderst effektivt produkt.

Hvilken toner skal du vælge?

Ideelt set skal du vælge en naturlig toner uden hverken silikoner og alkoholer af korte kæder, PEG'er eller petroleumsderivater. Se bare hydrosoler - helt naturligt blomstervand opnået gennem dampdestillationen. Simpelthen uerstattelig i hudpleje.

Termisk vand er en anden effektiv ansigtstoner - Der er enormt mange afgørende grunde til, at det er en af ​​de bedste naturlige tonere. Termisk vand indeholder jern, natrium, selen, lithium, silicium, kalium og magnesium.

Desuden har termisk vand en hudlindrende effekt, styrker, reparerer og lindrer alle former for betændelse, blokerer aktiviteten af ​​frie radikaler og bremser ældningsprocessen.

Trin 3 Ansigtsserum

Ansigtsserum er et af de bedst fungerende hudplejeprodukter. Idéen er at give huden intensiv revitalisering.

Hemmeligheden bag serumets effekt er dets vandagtig, lette konsistens: aktive ingredienser når de dybeste hudlag, hvorimod en fugtighedscreme ikke har nogen chance for at nå. Takket være serum har du chancen for at arbejde bedre med huden. Effekt? Intensiv reparation, boost af næringsstoffer, hydrering, foryngelse og forbedret behandling af mange hudsygdomme.

Serum er lavet uden stoffer, der arbejder på det ydre hudlag. Dets sammensætning består for det meste af aktive ingredienser, som formodes at virke dybere. Derfor indeholder sådanne produkter meget værdifulde stoffer. Effektiviteten af ​​komponenterne i de mest populære serums er tjekket, og det indeholder blandt andet naturlige olier (mest arganolie og jojobaolie, som bugner af EFA'er, phytosteroler og flavonoider, samt essentielle stoffer til huden - A-vitaminer , C, E), hyaluronsyre (binder vandmolekyler og holder huden ung), coenzym Q10 - stærk bekæmper mod frie radikaler, stamceller (for det meste afledt af en sjælden æblesort, men også fra argantræ), kollagen - ungdomsprotein, nødvendig for at bevare hudens elasticitet.

Hvordan vælger man et godt ansigtsserum?

Et højkvalitets ansigtsserum giver topresultater, og det indeholder gode ingredienser som holder huden smuk hver dag. Vælg ikke fancy produkter som er overfyldt med diverse stoffer. Vælg det med det bedste aktive stof, hvor effekten er bevist. Hyaluronsyre, retinol, vitamin C eller en mineralrig aloe vil give dig virkelig smuk hud. Disse kan findes i serummer fra Nanoil. Vælg dit favorit serum og oplev den fantastiske effekt af de fineste stoffer på din hud. Når du gennemgår produkterne inden køb, så læg mærke til de aktive ingredienser, som får produktet til at virke som producenten lover.

Trin 4 Øjencreme

Pleje af huden under øjnene er ret afgørende, da dette ansigtsområde er det første der bliver ramt af rynker. Det anbefales at bruge en let fugtighedscreme til huden under øjnene allerede efter man er fyldt 20 år.

Huden omkring øjnene vil helt sikkert have gavn af naturlige vegetabilske olier - de danner mikroskopisk okklusion på hudens overflade og beskytter følsomme, sarte ansigtsområder mod skader. Hvis du begynder på en naturlig pleje af øjenhuden i en ung alder, vil det kunne udskyde rynkerne. En god olie blandet med hyaluronsyre er som en investering, der udmønter sig i huden skær og ungdommelige udseende på lang sigt.

Trin 5 Creme

Fugtighedscreme er uden tvivl en nødvendighed. Det har man vist og anvendt længe: det første produkt af denne art blev fundet i Tutankhamons grav. Allerede i det 14. århundrede f.Kr. i Egypten blev ansigtscremer fremstillet ved at blande animalsk fedt og... blod fra krybdyr. Senere blev de første antiagingblandinger lavet baseret på voks, cypres og olivenolie (hurtigt erstattet af mandelolie som stadig er meget anvendt).

I dag er ingredienserne i ansigtscremer opgraderet og udgør mere raffinerede eliksirer, men naturlige olier kan ikke erstattes af andre stoffer: de er lig med en uvurderlig kilde til flavonoider og plantesteroler, EFA'er, squalan, carotenoider og naturlig solcreme. Deres plejende kraft gør dem til en almindelig ingrediens i både dag- og natcremer. Hvad er meningen med denne opdeling egentlig? Hvordan er dag- og natcreme forskellige?

Dagcreme til ansigtet

Det er et produkt, der opfylder vores behov og specifikke hudaktivitet, som ingen havde tænkt over indtil for nylig. En kvalitets ansigtscreme skal ikke kun nære og fugte huden, men også beskytte mod udefrakommende aggressorer og skader fra UV-stråling. En dagcreme er lettere, har færre aktive reparerende ingredienser, den fokuserer hovedsageligt på at holde huden sikker. Det er derfor, det ofte indeholder naturlige olier med beskyttende, beroligende og okklusive egenskaber. De opgraderer helt sikkert prestigen af ​​et kosmetikprodukt. Du behøver ikke at være bekymret hvis din fugtighedscreme ikke har naturlige olier! Bland den blot med et par dråber olie inden påføring.

Moderne ansigtscremer sigter mod at tage sig af de mest almindelige hudproblemer. Det er derfor, der bliver lavet så mange 'urbane' dagcremer - udover at give beskyttelse mod sol og frost, er de rige på stoffer, der danner et anti-forureningsskjold, hvilket vil sige, at det beskytter huden mod miljøforurening.

Nat ansigtscreme

Det betyder mere avanceret hudpleje. En ansigtscreme til natten er tykkere, har en større plejende effekt og virker mere intensivt på grund af den store mængde næringsstoffer, som beskytter din hud, under de mest intensive reparationsprocesser, altså under søvn.

Ekstra hudpleje

Udover fem grundlæggende trin, der skal følges i hudpleje, er der også særlige ritualer, som skal udføres regelmæssigt, og som arbejder intensivt på huden. En ansigtsscrub og maske vil være et godt suplement tilk din hudpleje og giver fantastiske resultater. Enzymer spiller en nøglerolle i denne type kosmetik. Vigtige stoffer, der perfekt fjerner blandingen af ​​talg og døde hudceller.

De enzymer, der bruges til skønhedspleje, kommer fra frugt. Hvordan påvirker de din hud? Forestil dig en anden familie af enzymer, som er sørger for madfordøjelsen i din mave. Kosmetiske enzymer virker på en tilsvarende måde. F.eks. vil papain 'fordøje' døde celler på hudens overflade. Som et resultat dannes der helt nye sunde celler, og din hud ser frisk og ungdommelig ud.

AHA-syrer udgør en anden gruppe hudrensende og epidermis-revitaliserende ingredienser i scrubs. Indtil for nylig blev de udelukkende brugt i professionelle behandlinger. Nu kan du bruge syrer på huden derhjemme. Efter denne dybderensende behandling skal du bruge en ansigtsmaske, som er en anden intensiv form for hudpleje, der øjeblikkeligt opgraderer din huds tilstand og udseende.

Alle ovennævnte produkter og behandlinger er nøglen til sund, smuk og ung hud. Der er dog én væsentlig ting at huske. Vælg altid naturkosmetik af god kvalitet. Tjek kvaliteten af olierne og gå efter økologiske produkter med certificering. Gør det samme, når du køber cremer og blomstervand. Læs INCI på din kommende fugtighedscreme. Plejen af din hud kan blive ligeså perfekt din hud.

Du er velkommen til at dele din mening om artiklen med os.


Kommentarer: #0


Tilføj din kommentar. Den vil blive offentliggjort efter godkendelse af moderatoren.
Fortrolighedspolitik

Vores hjemmesider bruger cookies, inklusive tredjepartscookies til at bruge eksterne værktøjer. I tilfælde af, at brugeren ikke giver deres samtykke, så bruges kun essentielle cookies. Du kan skifte indstillingerne i din browser til enhver tid. Giver du dit samtykke til at bruge alle cookies?

Fortrolighedspolitik