Hvilke egenskaber har den bedste creme til under øjnene? Find ud af hvilke ingredienser der virkelig virker

Hvilke egenskaber har den bedste creme til under øjnene? Find ud af hvilke ingredienser der virkelig virker

Hvad skal man bruge for at pleje huden under øjnene? Hvilke ingredienser virker egentlig og giver den ønskede effekt? Du vil lære, hvad du skal se efter i en øjencreme af god kvalitet, og hvorfor det er en god idé at lægge noget på før creme eller serum. Sig farvel til rynker, mørke rande og hævede øjne, én gang for alle. Brug en hudpleje, der giver fuld støtte. Lær de ingredienser, der er rynkernes egentlige fjender.

Huden under øjnene er et af de mest skrøbelige områder af hele kroppen. Den er ekstremt tynd og uden talgkirtler. Da den ikke producerer talg, har den ikke noget beskyttende skjold mod negative påvirkninger fra eksterne elementer. Det er derfor huden under øjnene har brug for, at vi tager os særlig af den og ikke svigter den. Hvad skal man anvende under øjnene for at forsinke forekomsten af ​​rynker? Det er ikke en myte: Et serum eller creme af høj kvalitet er i stand til at udglatte uønskede linjer og folder i ansigtet. Hvad skal den indeholde for at være effektiv? Hvordan skal en fejlfri hudpleje under øjnene være? Her kan du lære hvilken slags øjencreme der er den bedste.

Hvad forårsager rynker under øjnene?

  • forkert hudpleje
  • træthed, stress, sygdomme
  • ansigtsudtryk
  • alder, ældning af huden
  • mangel på fugt
  • dårlig påvirkning fra eksterne faktorer

God øjencreme - hvad betyder det egentlig?

En god øjencreme er rig på ingredienser af bedste kvalitet. Med andre ord skal en effektiv creme have effektivt fungerende komponenter. Hvor ​​en given hudforbedrende ingrediens står på INCI-listen har også betydning. For eksempel kan to forskellige cremer indeholde den samme ingrediens (f.eks. hyaluronsyre), men kun det produkt, der indeholder den højeste mængde, står i toppen af listen. Så for at opsummere: hvis du ønsker en kvalitets øjencreme - tjek altid komponenterne og vælg den kosmetik med det højeste indhold af aktive ingredienser.

Hvordan skal en god øjencreme virke?

Den bedste creme skal kunne håndtere mange problemer, det vil sige, at den ikke kun skal kunne koncentrere sig om én ting. Den skal fugte huden, samt beskytte, nære, reparere, opstramme epidermis (overhud) og udglatte rynker, gøre huden lysere og på samme tid camouflere hævelser. Efter påføring af en sådan creme bliver din hud lysere, glattere, ser yngre ud og stråler. En god øjencreme:

1. Fugter

Vores hud, inklusive huden under øjnene, elsker vand. Dens spormængder i huden gør, at den mister elasticiteten og efterlader den tynd. Tilførsel af fugt er den vigtigste fase af hudpleje, så øjencremer bør for det meste have en stærkt fugtgivende effekt. Takket være dette er huden altid i form.

2. Strammer op, løfter

Når huden mister fasthed og er træt, ønsker man en creme der giver den energi og derfor søger man efter de stoffer, der strammer op og tilfører elasticitet.

3. Forhindrer ​​rynker

Sandheden er, at du aldrig helt kan reducere eksisterende rynker, men en god øjencreme vil gøre dem temmelig overfladiske og desuden forsinke de nye.

4. Revitaliserer & nærer

Sart hud under øjnene har brug for næringsstoffer for lettere reparation og fornyelse. Som følge heraf sker der en intensiv proces, der producerer kollagen og elastin (hudbærende fibre) under huden. En øjencreme skal kunne give det, huden virkelig har brug for til at blive næret, glat og ungdommelig.

5. Reducerer mørke rande og hævede øjne

Den bedste øjencreme vil få dig til at se bedst muligt ud, selv efter en søvnløs nat. Takket være aktive ingredienser, der lysner mørke rander og fjerner hævelser, hjælper den sart hud med at se fejlfri og strålende ud på trods af følelsen af træthed. Stoffer, der stimulerer huden og får den til at se mindre træt ud, er nøglekomponenterne i en effektiv øjencreme.

Øjencreme. Hvornår skal man begynde at bruge det?

Flere og flere bliver opmærksomme på, at en øjencreme er et must, før de første tegn på at huden er ældet og har fået rynker. Det er meget længe før dette. Allerede efter man fylder 25 bør man få et skånsomt fugtgivende produkt som kan forhindre ældning og holde det sarte område omkring øjnene sundt. At have en anti-rynke rutine vil højst sandsynligt forsinke de første ansigtslinjer. Ung hud klarer sig med en letvægtsgele (f.eks. med skinnende øjne eller aloe) og en naturlig olie, som holder på fugten og har en okklusiv effekt.

Øjencreme der virker. Findes det rent faktisk?

Hemmeligheden bag en god creme er dens sammensætning. Kun ingredienser af bedste kvalitet har en positiv effekt på udseendet og tilstanden af ​​huden under dine øjne. Søg efter produkter, der er lavet af naturlige, sikre ingredienser, hvilket i høj grad påvirker kvaliteten. Huden omkring øjnene har brug for særlig pleje og stoffer, der er skræddersyet til dens behov.

Listen over hudforstærkere til under øjnene er lang og fyldt med overraskelser, som tilhører den 'kosmetiske elite'. Aktivt arbejdende ingredienser, der fjerner frie radikaler, reparerer, styrker cellemembranen, forbedrer udseendet, revitaliserer og nærer epidermis.

Hvad skal man bruge før en øjencreme? Naturlige olier som alternativ til almindelig hudpleje under øjnene

En øjencreme er designet til at beskytte huden og arbejde overfladisk på epidermis ved at gøre den glattere, forhindre ældning og skader, og beskytte mod dårlige effekt fra vejret.

Men hvis du er seriøs omkring dit huden omkring øjnene og vil sikre dig det bedste beskyttende skjold - tænk på det som ekstra pleje, det vil sige forkæl din hud med noget særligt.

Det, jeg taler om, er serum - et kosmetik, der er mere vandigt, lettere, men alligevel har flere ingredienser, der trænger ind i det dybe hudlag for at nære og styrke huden, så den holder sig væk fra rynker og reducerer eksisterende rynker. Serum er enten en vandig formel eller et lidt tungere oliebaseret produkt.

Desuden er naturlige olier blevet en mere almindelig ingrediens i pleje af huden under øjnene. Nogle af disse olier kaldes ungdomseliksirer af naturplejeentusiaster, og det er ikke en overdrivelse.

Olier omfatter omega-3- og omega-6-syrer, der er essentielle for sart øjenhud, såvel som phytosteroler og flavonoider, som er fantastisk til at forbedre hudens udseende og tilstand, forhindre opløsning af kollagen og elastin, stimulerer cellerne til at arbejde og bremse udviklingen af rynker ved at beskytte cellerne mod oxidativt stress.

Nogle af olierne indeholder squalen, som udgør talg, men huden under øjnene mangler dette. Det er kendt som et strålende skønhedsforstærkende stof, der fugter, styrker den naturlige lipidbarriere og er som et skjold, der reducerer skadeligheden af ​​eksterne aggressorer.

Oliernes fordele ser ud til at have uendelige muligheder. Hver olie indeholder mange vitaminer og mineraler og er en fantastisk naturlig solcreme. Solbeskyttelsesfaktoren er ikke så høj som 30 eller 50, men selv lavere beskyttelse hjælper huden med at modstå solstråling. Derudover er UV-filtrene i olier naturlige og sikre så de ikke opbygges i kroppen og er derfor harmløse.

Olier er den bedste mulighed til reparation af huden under øjnene om natten. Fantastiske ingredienser og en konsistens der er let og en smule fedtet danner såkaldt okklusion, som beskytter mod tab af vand og andre gavnlige stoffer. Naturlige olier påført under øjnene er en god mulighed for alle hudtyper.

Med ung hud og hud hvor der knap kan anes linjer i ansigtet, vil én påføring efter en grundig fjernelse af makeup om aftenen være nok.

På den anden side vil hud der mangler fugt, få rynker og se træt ud, helt sikkert også have gavn af olier i morgenrutinen. Perfekt makeup primer til aldrende hud under øjnene.

Olier er populære, da de kan fungere som naturlige multifunktionelle stoffer. Påfør dem ikke kun på huden under øjnene. Brug det i dit ansigt, hår, negle og krop – det er endnu et kæmpe aktiv olier har.

De bedste olier til pleje af huden under øjnene

  • arganolie er blevet berømt for at  være den stærkeste antioxidant blandt olier. Den er fantastisk til hudreparation og fugtforstærkning, forhindrer vand i at slippe ud fra epidermis. Olien indeholder over 100 gavnlige aktive ingredienser, der forbedrer din hud og hår. Den har høj vitamin E-koncentration, carotener, squalane og butyrospermum, der fungerer som naturlig solbeskyttelse. Regelmæssig brug af arganolie udglatter fine linjer og holder huden i form.  
  • hindbærfrøolie - naturlig kilde til polyfenoler, stærke antioxidanter (flavonoider, phytosteroler) og vitamin E. Denne olie bugner af EFA'er, hovedsageligt linolsyre og alfa-linolensyre. Er fantastisk til at regenererer huden og øge dens fasthed.
  • jojobaolie - rig på næringsstoffer: vitaminer, squalan og essentielle fedtsyrer. Absorberes ubesværet af huden, naturlig solcreme, der i struktur ligner menneskelig talg. Jojoba danner et mikroskopisk beskyttende lag på den sarte hud under øjnene, der ellers normalt mangler dette på grund af underskud af squalan. Jojobaolie fugter og indkapsler vandet.  
  • Figenkaktusfrøolie - dens stærke antioxidative kraft gør, at den er blevet kendt som en naturlig botox. Denne olie fremskynder hudens reparation, stimulerer den til at arbejde, forhindrer for tidlig ældning og beskytter mod skader. Figenkaktusolie indeholder vitamin E, zink, magnesium, fosfor, kalium, calcium og jern.
  • avocadoolie med syv vitaminer (A-B-D-E-H-K-PP) - meget fugtende, nærer epidermis, har imponerende kompatibilitet med naturlige lipider i huden, genopbygger lipider, beskytter mod TEWL (transepidermalt vandtab) og tør hud. Avocadoolie er kraftigt nærende, er let at påføre og holder huden glat og livlig dagen lang. Rynkerne blever mindre synlige dag for dag, og huden bliver blød og ungdommelig.
  • sheasmør har mange gavnlige fedtsyrer og ungdomsvitaminer - A & E. Det udviser intensive fugtgivende og nærende egenskaber, så huden bliver glat og strålende igen. Shea øger reparationen af epidermis, gør den stærkere og øger dens modstandsdygtighed over for ydre påvirkninger.
  • mandelolie booster fugtniveauer, giver dyb næring, forynger og stimulerer reparationsprocessen. Denne olie har en af ​​de højeste koncentrationer af vitamin E med en stærk antioxidativ effekt. Mandelolie indeholder også vitamin A og D, mineraler (jern, magnesium, calcium, mangan, fosfor, kalium, natrium og zink), men omega-9 fedtsyrer er dens vigtigste ingredienser.  

Hvordan bruger man olier på hud under øjnene?

  1. Alene. Olier er stærke på ​​aktive ingredienser og er ofte en af de bedste øjencremer, når det kommer til mængde og koncentration. Fordi olier virker både inde i huden og på dens overflade, kan du bruge dem som selvstændig behandling under øjnene.
  2. Før øjencreme. Hvis huden under øjnene er langt fra perfektion, skal du følge flere trin i hudplejerutinen. Påfør olie som serum og brug derefter en fed øjencreme. På denne måde opgraderer du effekten og nærer huden kraftigt.
  3. Efter øjenserum (olie danner okklusivt lag). Olier beskytter mod tab af vand og andre aktive ingredienser, derfor kan du behandle dem som et supplement til et let fugtgivende serum (hyaluronsyre passer perfekt til olier). På denne måde får du serum til at arbejde mere intensivt og ydermere nærer og beskytter den sarte hud omkring øjnene.

Du er velkommen til at dele din mening om artiklen med os.


Kommentarer: #0


Tilføj din kommentar. Den vil blive offentliggjort efter godkendelse af moderatoren.
Fortrolighedspolitik

Vores hjemmesider bruger cookies, inklusive tredjepartscookies til at bruge eksterne værktøjer. I tilfælde af, at brugeren ikke giver deres samtykke, så bruges kun essentielle cookies. Du kan skifte indstillingerne i din browser til enhver tid. Giver du dit samtykke til at bruge alle cookies?

Fortrolighedspolitik