Hvordan vælger man en effektiv ansigtsserum? Olier, hyaluronsyre og... Alle andre forstærkere

Hvordan vælger man en effektiv ansigtsserum? Olier, hyaluronsyre og... Alle andre forstærkere

Ansigtsserum er kondenseret skønhed fanget i en elegant flaske. Den er den stærkest fungerende hudforstærker og en rigtig hudekspert - du bemærker effekten efter blot én gang. Hvordan vælger man ansigtsserum? Hvornår er det tid til en? Er du klar over, at du faktisk selv kan lave din naturlige godt virkende ansigtsserum?

Hvad er serum?

Ansigtsserum anses for at være et exceptionelt produkt, da dets anvendelse intensiverer din daglige hudpleje. Det er en af ​​de stærkeste balsamer for huden, og den er designet til at garantere intensiv hudpleje.

Dens lette formel og ret flydende konsistens gør, at de aktive ingredienser let kan nå de dybeste hudlag, hvor almindelige fugtighedscreme aldrig får chancen for at virke. Hvad er resultatet? Stærk reparation, ernæringsboost, hydrering, foryngelse og intensiveret behandling af mange, herunder alvorlige, hudsygdomme.

Hvad ligger bag fænomenet ansigtsserum? Produktet indeholder højkoncentrerede, ultraeffektive aktive ingredienser. En naturligt serum består for det meste af planteekstrakter, naturlige olier, vitaminer, æteriske olier og blomstervand. Det har forskellige former og ligner en let creme, olie, gel eller emulsion.

Hvornår skal man bruge ansigtsserum?

Indtil for nylig var der en udbredt tro på, at serum udelukkende er skal anvendes til aldrende hud, med rynker og tab af elasticitet. Det er dog ikke sandt. Vi har heldigvis erfaret, at hver hudtype har individuelle behov og fortjener opgraderet pleje. Sammenfattende er det lige meget, om din hud er ung, har akne, er fedtet, tør eller træt, kedelig, moden, mangler fugt eller er problemfri - hver type vil være taknemmelig for en ansigtsserum af god kvalitet.

Prøv serum, hvis du føler, at hudens forværres, eller du synes, den er langt fra ideelle. Masser af sera bekæmper selv virkelig alvorlige hudproblemer (betændelse, pigmentpletter), især hvis de er baseret på sikre, naturlige ingredienser.

Husk!

Selvom det virker mere intensivt end en fugtighedscreme, vil serum aldrig kunne være en erstatning. Serum styrker huden og får anden kosmetik til at virke bedre. Husk det og brug det som et supplement til din hudpleje, ikke som et alternativ til en almindelig creme.

Naturligt ansigtsserum

Det er et kosmetisk fænomen. Ingredienserne i en naturlig ansigtsserum er valgt med sans for detaljer. Blandingen er uden irriterende, syntetiske stoffer, parabener, silikoner eller petroleumsderivater. Det er et produkt der ikke fejler, ofte lavet med naturlige vegetabilske olier, da de trods alt, er effektive til at reparere huden og beskytte den mod skader. En enkelt vegetabilsk olie svarer til en stor dosis næringsstoffer. En blanding af nogle få, er som en skønhedssymfoni.

Hvordan ved du, at din ansigtsserum er et kvalitetsprodukt?

Luksus bør ikke begrænses til et smukt udseende på flasken. Det er det der er indeni flasken, som skal være af den højeste kvalitet. Og hvordan vælger man så et godt ansigtsserum?

1. Undgå kontroversielle ingredienser i serum - Kig efter komedogene stoffer, paraffin, mineralolie, PEG, og silikoner når du vælger dit serum. Stoffer som farvestoffer, kunstige dufte, alkoholer og konserveringsmidler er heller ikke gode for din hud.

2. Kig på de aktive ingredienser - de ingredienser som har en afgørende betydning for effekten af serummet, inkluderer planteolier, æteriske olier, blomstervand, alle typer af planteekstrakter (blomster, og urteekstrakter), alger, samt fugtgivende stoffer (aloe og hyaluronsyre). C vitamin og E, retinol og coenzym Q10 er også en af de meget værdsatte ingredienser i serum. Det er dog værd at huske at serum som indeholder koncentreret C vitamin, syre eller retinol vil kunne gøre huden mere følsom overfor sollys, og derfor skal der altid bruges en solcreme når disse ingredienser bruges.

3. Find et serum der passer til din hudtype - fedtet hud, eller hud med akne vil have gavn af andre olier end tør hud, eller hud med couperose. Tjek altid hvad formålet med et givent serum er, og hvis du laver dit eget - så match omhyggeligt de naturlige olier, og de plejende ingredienser.

4. Tjek altid hvordan din hud reagere - et kvalitets ansigtsserum skal absorberes hurtigt, og skal ikke efterlade en fedtet overflade, men skal efterlade huden med en rar følelse af lethed.

HVORFOR PRØVER DU IKKE NANOIL ANSIGTSSERUM? DEN GIVER DE BEDSTE EFFEKTER, OG INDEHOLDER DE BEDSTE INGREDIENSER!
LEDER DU EFTER DET PERFEKTE ANSIGTSSERUM? PRØV PERFEKT SAMMENSATTE PRODUKTER FRA NANOIL. FANTASTISKE INGREGIENSER, GOD KVALITET OG ”WOW” EFFEKT - DET ER INDENFOR RÆKKEVIDDE! TILFØJ NANOIL I DIN HUDPLEJERUTINE, OG BETRO DIN HUD TIL SERUMMET. DU VIL BÅDE SE, OG MÆRKE AT DIN HUD ER BEDRE ALLEREDE EFTER KUN EN DAGS BRUG.

Hvordan bruger man ansigtsserum?

Ansigtsplejeserum opgraderer hudplejen og styrker huden og trænger dermed ind i dybe lag, men beskytter den ikke på ydersiden. Derfor skal du altid sørge for, at det bliver efterfulgt af en ansigtscreme. Serum har brug for okklusion, som vil fastholde det i det dybe hudlag - en fugtighedscreme virker på denne måde, og forhindrer serummets ingredienser i at undslippe.

Rens derfor din hud og før en toner hen over den, inden du påfører serum. Vent til den er absorberet og påfør derefter en passende creme på huden med små klap. Hvis du har en oliebaseret serum, behøver du ikke vente til den er absorberet – påfør creme lige efter serum for at emulgere olier og forhindre dannelsen af ​​den fedtede hinde på hudoverfladen.

Husk!

Stærkt koncentrerede aktive stoffer i et ansigtsserum kan hurtigt fordampe fra huden, hvilket giver dårligere effekt. For at undgå det, beskyt huden med en okklusiv 'beskyttende hinde' i form af en ansigtscreme der matcher din hudtype.

Hjemmelavet kosmetik: hvordan laver man naturlig ansigtsserum?

Du kan nemt lave den mest fantastiske serum ved at blande nogle få naturlige olier (f.eks. macadamiaolie, jojobaolie og avocadoolie). Det er kraftigt nærende om natten, hvor det genopfrisker tør, træt hud, der hver eneste dag tager kampen op mod toksiner og forurening. Denne oliebaserede serum kan yderligere suppleres med æteriske olier, som har en plejende effekt. For eksempel forbedrer lavendelolie reparationen af ​​kollagen og elastin, har antiflammatorisk effekt og udjævner hudtonen. Rosenolie, på den anden side, lindrer irritationer, genopretter hudens elasticitet, regenererer og har anti-aging egenskaber. Ylang-ylang olie kontrollerer produktionen af ​​talg, behandler hudbetændelse og acne. Blot et par dråber til 30 ml serum vil være nok. Det naturlige, hjemmelavede serum kan bestå af virkelig utrolige ingredienser! Nøjes ikke med kun to olier. Bliv modig og brug en bred vifte af aktive ingredienser af højeste kvalitet. Hvilke stoffer kan du vælge imellem?

Gør det selv - hjemmelavet naturligt ansigtsserum: opskrifter

Bi-fase rose ansigtsserum. Alle hudtyper

  • rosen vand - 15 ml
  • hyaluronsyre 3% gel - 10 ml
  • jojobaolie - 5 ml
  • arganolie - 5 ml
  • sorbitol eller d-panthenol - 5 ml
  • vitamin E - 1 ml

Bland alle ingredienser i en skål og hæld i en mørk glasflaske. Før brug, rystes godt for at kombinere faserne. Brug før sengetid og i løbet af dagen, hvis din hud er tør. Perfekt til alle hudtyper. Denne oliebaserede ansigtsserum skal bruges inden for 6-8 uger.

Reparerende ansigtsserum til problematisk hud

  • hyalurongel 1% 10 ml
  • stenrosenvand 7 ml
  • d-panthenol 5 ml
  • aloe veragel 5 ml
  • niacynamid 1,5 ml
  • allantoin 0,5 ml
  • jojobaolie 5 ml

Denne serum hjælper dig med at bekæmpe ujævnheder, ideel til fedtet, problematisk ansigtshud. Takket være allantoin og panthenol lindrer den irritationer, beroliger huden og holder den fugtet. Den lysner misfarvet hud og pletter efter acne. Oliebaseret serum afhjælper betændelse, holder huden fugtig og har en anti-rynkeeffekt (naturlige olier er meget rig på antioxidanter).

Bland alle ingredienser og hæld dem i en mørk flaske. Serummen kan bruges i op til ca. 8 uger. Påfør dagligt morgen og (eller) aften før din yndlings ansigtscreme.

Oliebaseret coenzym Q10 serum til ansigtet og under øjnene

  • arganolie 5 ml
  • mandelolie 5 ml
  • coenzym Q10 - omkring 3 dråber eller 1 g pulver
  • vitamin A - omkring 6 dråber

Hæld olierne i en skål, tilsæt coenzym Q10 (hvis du bruger pulver så varm olierne lidt, så er det nemmere at smelte pulveret). Tilsæt vitamin A og hæld serummet i en mørk flaske. Opbevar det i omkring 2 måneder. Ideel til aftenbrug. Hvis den bruges om morgenen, skal du huske solcreme på grund af indholdet af retinol (vitamin A).

Coenzym Q10 er en stærk antioxidant, som forbedrer huden og reducerer rynker. A-vitamin reparerer, udglatter, opstrammer og udjævner hudens struktur.

Arganolie er en af ​​de bedste olier til at udjævne rynker og forstærke huden. Serumen, der er rig på arganolie, er for det meste beregnet til ansigts- og øjenhudpleje af aldrende hud.

Den er en naturlig botox, som får ansigtet til at få sin udstråling tilbage; huden er fugtet, der er færre rynker, og de er ikke så dybe.

Hvor ofte skal man bruge ansigtsserum?

Det afhænger helt sikkert af din huds individuelle behov. Serum er ofte rigt på højkoncentrerede aktive stoffer, så hvis din hud ikke er rynket eller har akne, er det nok at bruge en passende serum 2-3 gange om ugen. Men hvis du føler, at dit ansigt har brug for intensiv pleje, så brug den hver dag.

Sengetid er det bedste tidspunkt at påføre serum. Om natten repareres huden intensivt, fordi det er her, de vigtigste reparationsprocesser finder sted, som påvirker alle hudlag. Hjælp din hud med at restituere og giv den næringsstoffer af fineste kvalitet som hyaluronsyre, vitaminer, olier rige på phytosteroler, flavonoider og gavnlige fedtsyrer, som sikrer fremragende revitaliserende terapi.

Morgener er også gode tidspunkter at påføre serum. Vælg dem, der er rige på antioxidanter og naturlige olier, der beskytter huden mod toksiner, UV-stråling og byforurening.

Du er velkommen til at dele din mening om artiklen med os.


Kommentarer: #0


Tilføj din kommentar. Den vil blive offentliggjort efter godkendelse af moderatoren.
Fortrolighedspolitik

Vores hjemmesider bruger cookies, inklusive tredjepartscookies til at bruge eksterne værktøjer. I tilfælde af, at brugeren ikke giver deres samtykke, så bruges kun essentielle cookies. Du kan skifte indstillingerne i din browser til enhver tid. Giver du dit samtykke til at bruge alle cookies?

Fortrolighedspolitik