Hvordan får Man Smukke Krøller Uden Varme? Naturlig Metoder til at Krølle Hår

Hvordan får Man Smukke Krøller Uden Varme? Naturlig Metoder til at Krølle Hår

Har du nogensinde hørt, at babyservietter eller et pandebånd kan give bedre resultater end den nyeste, avancerede krøllebørste? Afhængigt af hvilken effekt du er ude efter, er der mange ting, du kan bruge. Tjek de bedste måder at få skadefri varmeløse krøller på!

Frisører advarer os om, at overforbrug af varmestyling gør meget skade. Glattejern, krøllejern, varme ruller giver hurtige, langvarige og smukke effekter, men du får til gengæld skadet hår... Fugtniveauet falder, håret bliver sensibiliseret, groft, tørt og skørt.

Betyder det, at vi skal give afkald på fantastiske krøller? Overhovedet ikke!

Krøller uden varme er løsningen. Det betyder, at man får krøllet eller bølget hår uden brug af varme (krøllejern eller glattejern) og dermed uden at skade håret. Der er masser af naturlige måder at få krøller på, og her er de mest populære.

FLEKSIBLE FLEX ROLLERS

Vores bedstemødre elskede flex rollers. Den nemmeste og mest populære måde at krølle hår på uden en krøllejern. Mange af os har måske rollers liggende et sted i nederste skuffe. Det er på tide at vende tilbage til den gammeldags måde, da effekten kan vise sig at være positivt overraskende. Hvad skal du vide om flex rollers?

Flex roller er et langt rør med tynde, små tråde indeni. Der findes to hovedtyper:

  • Skum flex roller, bløde og lette, fås i forskellige størrelser
  • Flex roller af neopren, som er modstandsdygtige over for hårstylingprodukter og f.eks. bruges til permanentbølger.

Den største fordel ved flex roller er, at de er nemme at bruge og skånsomme for håret. Det er slet ikke svært at vikle en hårsektion rundt om stangen; derefter binder du bare enderne af stangen. Det store plus er, at stængerne er bløde og behagelige at sove med.

Hvordan bruger man flex roller?

  1. Om aftenen skal du vaske håret eller fugte det med blomstervand eller termalvand.
  2. Del håret op i sektioner, og vikl dem rundt om stængerne.
  3. Bind enderne af stængerne for at holde dem på plads.
  4. Tag forsigtigt stængerne af om morgenen.
  5. Kør fingrene gennem håret, eller brug en bredtandet kam.

Husk! Stængernes størrelse (deres diameter) bestemmer bredden af dine krøller og hårets volumen. Tynde stænger og små hårsektioner betyder stramme krøller.

TYPER AF FLEX ROLLERS

En anden populær måde at få varmeløse krøller på er at bruge almindelige ruller. Det er ikke så behageligt som flex rollerne, men du får flere muligheder. Brug dem til at trylle klassiske almindelige krøller frem i langt hår eller løfte rødderne i kort hår.

Du kan vælge mellem disse typer af hårruller:

  • Self-grip rollers - store eller små (3-6 tommer brede), lavet af kunstigt materiale og velcrolukning, så du ikke behøver andet tilbehør eller nåle til at fastgøre rullen. Letvægtstilbehør, som giver et flot rodløft, men du kan trække et par hår ud, når du tager dem af.
  • Kegleformede ruller ligner tællere; du vikler håret fra den tyndere ende af keglen og slutter ved den bredeste hook-and-loop-ende. De kommer med stifter, som yderligere sikrer håret og holder det på plads.
  • Hårruller af plast i forskellige størrelser, der bruges som selvgribende ruller, men i stedet for krog og løkke får du et snapdæksel, der får rullen til at blive på plads.
  • Permanentstænger er som regel lavet af træ eller plast. Specielt designet til permanente bølger eller afrokrøller. Bruges på vådt eller fugtigt hår og rulles tæt på hovedbunden.
  • Spiralruller - de mindst populære, sandsynligvis fordi de er ret udfordrende at bruge. Hver spiralrulle har en krog, der får rullen til at klæbe til hovedbunden, og en plastikspids. Spiralrullerne giver dig mulighed for at skabe naturligt udseende stramme krøller.

ANDET TILBEHØR TIL HÅRKRØLLER

Mens vi diskuterer selvgrebsruller og andre værktøjer, lad os tage et kig på nogle nyankomne såsom krølleformere. De er kendt som magic leverag og magic rollers.

Spiralerne er lavet af blødt elastisk materiale. Hårsektioner suges ind i en rulle for at give dem den ønskede krølle. Det er svært at klassificere dem som ruller, fordi man bruger dem forskelligt. Krølleformere fås med kroge til at trække håret igennem, hvilket gør dem nemme at bruge.

Naturligvis har magic leverag curlers forskellige længder, så du kan vælge den rigtige til din hårlængde. De er ekstremt nemme at bruge, lader dig sove behageligt og hverken trækker eller filtrer håret.

FLETTEDE BØLGER (KRABBET HÅR-EFFEKT)

Når det kommer til hjemmefletning af hår, er fletning af bølget hår natten over meget populært. Jeg gætter på, at det virkelig er elsket af små piger, hvis mødre fletter deres lange hår i behagelige fletninger om aftenen.

Hvordan får man bølget hår med fletninger?

Intet nemmere! Vask dit hår om aftenen og lad det tørre – det skal være fugtigt, ikke vådt. Du kan også fugte den med termisk vand eller en pro curl-forstærkende spray. Dernæst skal du lave engelsk fletning (to fletninger vil være endnu bedre) og gå i seng. Efter affletningen vil de naturlige, smukke bølger med krympet udseende dukke op!

NATURLIGE KRØLLER MED KNOLD

Vidste du, at smuk knold kan vise sig at være en fremragende nul-varme måde at få naturlige bølger eller krøller på? Det er klart, at effekten er anderledes end flettede krøller, men det er bestemt værd at prøve.

Hvilken type knold er den bedste til krøller? En pæn engelsk eller fransk knold vil ikke gøre tricket. På den anden side vil en rodet knold eller dobbeltknolde helt sikkert fungere. At sno miniknolde er den nemmeste måde at få fantastiske bølger på.

At krølle håret med knold giver forskellige effekter:

  • masser af små miniknolde giver stramme krøller
  • stramme knolde er lig med bedre definition af krøller

VARMELØSE KRØLLER MED HÅRNÅLE

Hvad gør kvinder, der gerne vil have krøller, når de ikke har en krøllejern på sig? De griber ud efter hårnåle, som er en anden genial krøllemetode uden varme. I modsætning til andre teknikker fungerer denne ikke om natten. Dine hårnåle kan irritere huden, hvilket hverken er behageligt eller sikkert. Derfor er hårnåle til krøller et godt valg 2 timer før en fest, mens du gør dig klar.

Hvordan krøller man hår med hårnåle?

  1. Vask dit hår, fugt det med vand eller brug en mousse, red det godt igennem.
  2. Del håret op i 3 sektioner, så du nemt kan få fat i de tyndere lokker.
  3. Start ved hårrødderne, tag en tynd lok og vikl den rundt om fingeren, så der dannes en slags løkke.
  4. Fastgør løkken med en hårnål.
  5. Gentag med de andre tråde.
  6. Når alle hårstråene er fastgjort med hårnåle, lader du håret tørre naturligt eller bruger en kold føntørrer.
  7. Når du har løsnet håret, skal du køre fingrene gennem håret og glemme børsten.

KRØLLER MED PANDEBÅND

Krøller med pandebånd? De er romantiske og ser smukke ud. Det bedste ved metoden er at kunne få et fantastisk sidefejet pandehår.

Til at krølle håret skal du selvfølgelig bruge et blødt pandebånd - jo bredere båndet er, jo større bliver krøllerne. Du kan også anskaffe dig The Aurora Band Night Roller.

Hvordan laver man pandebånds krøller trin for trin?

  1. Vask eller fugt dit hår, og red det præcist ud.
  2. Træk pandebåndet rundt om hovedet.
  3. Tag en sektion af håret og vikl det rundt om båndet og gentag, indtil hele sektionen er viklet.
  4. Gentag med de næste sektioner.
  5. Læg dig til at sove, eller vent, til håret tørrer.
  6. Red håret ud, når du har pakket det ud, og brug et produkt med stærkt hold for at undgå krus.

KRØLLER MED TØRKLÆDE

For at lave krøller uden varme kan du også bruge et hovedtørklæde eller et almindeligt tørklæde. Du kan lave krøller eller bølger fra midterlængderne. Effekten er flot, og alt, hvad du behøver, er tre tørklæder.

Tørklæde krøller trin for trin:

  1. Vask eller fugt håret som altid, og red det ud.
  2. Opdel håret i tre lige store sektioner (venstre, højre, bag).
  3. Knyt tørklædet rundt om hver sektion - præcis der, hvor du ønsker, at dine krøller skal begynde (ørehøjde eller lavere).
  4. Tag en sektion og del den i to; flet trådene rundt om tørklædet.
  5. Fastgør enderne med en elastik.
  6. Gør det samme med de andre hårsektioner, der er tilbage.
  7. Læg dig til at sove, eller vent, til håret tørrer.
  8. Når du har taget tørklæderne af, kører du fingrene gennem håret.

ROMANTISKE KRØLLER MED BABYSERVIETTER

At bruge vådservietter er en anden banebrydende idé til krøller uden varme. Selv om det lyder underligt, er metoden virkelig værd at afprøve. Effekten afhænger af størrelsen på hårsektionerne. Mindre sektioner betyder mere volumen og stramme krøller.

Metoden er ekstremt nem! Alt, hvad du skal gøre, er at dele håret op i et par sektioner og derefter vikle dem på rullede babyservietter. For at sikre dem skal du binde enderne af servietterne sammen eller bruge hårnåle. En sådan måde at få krøller uden varme hører bestemt til de nemmeste.

Hvad er fordelene ved krøller med babyservietter?

  1. Det er en naturlig krølleteknik uden skader.
  2. Stofferne i vådservietter har en hårplejende effekt.
  3. Det er godt at bruge natten over (behageligt).
  4. Det giver mulighed for at tilpasse effekten, størrelsen og volumen af krøllerne til dine forventninger.

HVAD KAN MAN ELLERS BRUGE TIL AT FÅ KRØLLER UDEN VARME?

Faktisk kan mange ting, du bruger dagligt, fungere som hårruller. Få dine skadefri krøller ved at vikle håret på: 

  • stykker af en gammel bomulds-T-shirt
  • strimler af køkkenrulle
  • blyanter, farveblyanter, kuglepenne (ikke behagelige at have på, men giver effekten)
  • sokker eller strømper
  • lange strimler klippet ud af aviser

Din kreativitet er faktisk den eneste begrænsning!

AFROKRØLLER MED SUGERØR

De fleste af de hjemlige måder giver effekten af tynde eller tykke bølger og romantiske krøller. Hvad nu, hvis du har lyst til virkelig stramme afrokrøller? Du har ikke brug for skrappe permanente bølgeprodukter eller varmestyling.

Du kan få afrokrøller med... almindelige sugerør. Brug de milkshake-sugerør, der ligger et sted i bunden af skuffen, og få smukke, stramme krøller.

Hvordan krøller man sit hår med sugerør?

Meget nemt! For det første, standarden - fugt dit hår. Sørg for, at håret er let fugtigt, for det tager timer at tørre hår, der er viklet om sugerør. Andet trin er at tage nogle meget tynde totter og vikle dem stramt rundt om sugerørene i hele sugerørenes længde; bøj enderne af sugerørene og bind dem sammen. Det er bedst, hvis du kan gå i seng med dem på, men for at være ærlig bør en time eller to være nok til at få en flot krølle.

Den tidskrævende procedure giver flotte afro-krøller. Naturligvis afhænger effekten lidt af størrelsen af ​​de hårstrå, du vikler på stråene, og om du har krøllet hår (eller let at krølle). Hvis du prøver hårdere, vil du få et hoved fyldt med charmerende spoler.

Du er velkommen til at dele din mening om artiklen med os.


Kommentarer: #0


Tilføj din kommentar. Den vil blive offentliggjort efter godkendelse af moderatoren.
Fortrolighedspolitik

Vores hjemmesider bruger cookies, inklusive tredjepartscookies til at bruge eksterne værktøjer. I tilfælde af, at brugeren ikke giver deres samtykke, så bruges kun essentielle cookies. Du kan skifte indstillingerne i din browser til enhver tid. Giver du dit samtykke til at bruge alle cookies?

Fortrolighedspolitik