Den bedste måde til at reparere beskadigede negle og tørre neglebånd på derhjemme

Den bedste måde til at reparere beskadigede negle og tørre neglebånd på derhjemme

Ved du, hvordan du plejer negle og neglebånd, så de er glatte, stærke og ser flotte ud? Hvorfor tjekker du ikke vores oversigt over de bedste hjemmebehandlinger til beskadigede negle og tørre neglebånd? De vil give liv til de mest beskadigede negle på grund af gele. Smukke negle og pæne hænder viser, at du virkelig holder af hvordan du ser ud og fremstår. Find de bedste måder at forbedre dem på.

SÅDAN PLEGER MAN NEGLE - 10 REGLER TIL SUNDE OG STÆRKE NEGLE

  1. SPIS FLERE PROTEINER – det du spiser påvirker direkte tilstanden af ​​din hud, hår og negle. Hvis du vil nære dem indefra, så øg dit proteinindtag ved at spise magert kød, fjerkræ, fisk og bælgfrugter. Negle har desuden brug for mere calcium og vitamin A, B og C. Andre ingredienser, der er afgørende for stærke negle, indbefatter biotin, folinsyre, silicium, zink og magnesium samt værdifulde umættede fedtsyrer.
  2. UNDGÅ VASKEMIDLER. De fleste rengøringsmidler forværrer dine negles tilstand markant. De indeholder syntetiske, giftige ingredienser, der i vid udstrækning forværrer udseendet og sundheden af ​​negle såvel som hænder. Derfor er det et must at bruge gummihandsker under rengøring, så du undgår direkte kontakt med rengøringsmidler.
  3. DINE NEGLE MÅ IKKE BLIVE FOR LANGE - lange negle ser dejlige og feminine ud, men de er helt sikkert mere udsat for skader og brud. Hvis dine negleplader er svage, bør du ikke have for lange negle. Klip dem regelmæssigt og sørg for reparation.
  4. BRUG SÅ LIDT NEGLELAKFJERNER SOM MULIGT - neglelakfjernere indeholder masser af giftige stoffer, som gør huden tør og svækker neglene, så de let går i stykker. Beskyt dine negle og brug det så lidt som muligt. Brug neglelakfjerner så lidt som muligt, helst maks. en gang om ugen.
  5. PÅFØR OLIER TIL DINE NEGLE - den bedste reparationsbehandling du kan give dine negle. Olier (f.eks. jojobaolie, amerikansk olie eller arganolie) er fulde af essentielle vitaminer og sunde fedtsyrer, reparerer negle og gør dem stærkere og neglepladen mere elastisk og holder den glat. Disse naturlige stoffer forhindrer neglene i at flække og knække, balsam for  neglebåndene og er alle naturlige - uden notorisk formaldehyd som er inkluderet i mange neglebalsam.
  6. FÅ EN GOD NEGLEFIL - en mineral- eller glasfil er det bedste valg, fordi den hverken river neglene i stykker eller forårsager mikrobeskadigelser af pladerne (denne form for skade får normalt neglene til at flække, fordi vand og rengøringsmidler når frem til sprækkerne. Fysiske skader forværrer desuden neglenes tilstand).
  7. BERIG DIN HÅNDLOTION – tilfør den lidt magi ved at blande den med et par dråber naturlig vegetabilsk olie inden påføring. Silkeblød hud og stærkere negle? Det er helt sikkert!
  8. BRUG NEGLELAKPRIMER - det er en glimrende måde at nære og beskytte neglene på. De fleste emaljer indeholder skadelige stoffer, hvorimod intense pigmenter trænger ind i neglepladen for permanent at ændre dens farve. For at undgå skader, brug farveløst skjold, som forstærker og reparerer negle. En klar primer skal have høj kvalitet, være fuld af næringsstoffer og lavet uden formaldehyd.
  9. PÅFØR FARVE-LØS NEGLETOP - selvom du ikke bruger nogen emalje, hold dine negle glatte og pæne, og sørg for beskyttelse mod skader på samme tid. En klar balsam beskytter mod at de flækker, beskadiges eller får brud.
  10. DRIK URTETE - padderok og brændenælde er utrolige til at forbedre udseendet, da de er fuld af mineraler, der er nødvendige for en fejlfri hud, fantastisk hår samt sunde negle. Drik urtete hver dag i tre uger.

TOP 15: de bedste hjemmebehandlinger til beskadigede negle

Spild ikke tid på salonaftaler, da det alligeve altid er svært at få en passende dato. Du kan selv reparere beskadigede negle. Det eneste du skal gøre er at fælge nedenstående behandlinger. Før du starter DIY-terapier, skal du trimme dine negle og file dem med en mineralfil for at slippe af med skarpe kanter.

1. Iblødsætning af negle i olivenolie

Sæt en flaske olivenolie i et varmtvandsbad for at varme den op. Tilsæt 2-3 dråber vitamin A og E (fås hos apoteket) til olien. Læg dine negle i blød i blandingen i et par minutter. Gentag neglebehandlingen med den varme olivenolie regelmæssigt, helst to gange om ugen.

2. Iblødsætning af negle i æble og citron

Denne appetitlige negleterapi er en enkel måde at gøre neglene smukke og fri for gullige pletter. Alt du skal gøre er at rive halvdelen af ​​et æble og blande det med frisk citronsaft. Berig blandingen med jojobaolie og læg dine negle i blød. Lav behandlingen et par gange om ugen for at få stærke, smukke negle på ingen tid. Denne behandling vil lade dig slippe af med den uønskede gule negleskygge.

3. Kun skønhedsolier!

Gnid amerikansk olie (den bedste til neglepleje) eller en lige så effektiv flydende voks, såsom jojobaolie, ind i neglepladerne og neglebåndet to gange dagligt. Arganolie er også godt til neglereparation, da det har en kraftig antiaging og revitaliserende effekt.

4. Iblødsætning af negle med hørfrø

Hørfrø fungerer som en fantastisk multifunktionel balsam, som du kan blande med naturlige skønhedsolier for at givetilføre ny kvalitet til din kosmetik. Naturlig gele med hørfrø bekæmper skøre, skrøbelige negle.

Hæld en halv liter vand over 2-3 spsk hørfrø, og kog indtil du får en gele. Dræn frøene og læg neglene i blød i geleblandingen i omkring femten minutter, efter at den er afkølet.

5. Behandling med æggeblomme og citron

Bland en æggeblomme med en teskefuld oliven (eller jojobaolie) og et par dråber citronsaft. Smør frugtkødet på neglene og skyl efter med lunkent vand efter femten minutter. Det er en fantastisk balsam til svage, ekstremt tørre, misfarvede negle.

6. Æggeblomme som base til skønhedsolier

Bland æggeblomme, en teskefuld jojobaolie, et par dråber vitamin C og et par dråber E, en teskefuld honning samt en teskefuld amerikansk olie. Den resulterende masse er tyk nok til at blive på dine negle og drypper ikke. Påfør negle og hænder, skyl efter omkring femten minutter.

7. Aloe vera-serum til skrøbelige, skøre negle

De tykke blade på denne plante har store krafter takket være nærende, revitaliserende og fugtgivende ingredienser. Aloe vera har også anti-svampe, antibakteriel og antiviral effekt. Aloe vera neglebalsam er en af ​​de nemmeste at lave: Skær et Aloe-blad af og gnid dets kød ind i de revnede neglebånd og negle.

8. Neglebehandling med hvidløg

Bland en teskefuld olivenolie med et presset fed hvidløg. Gnid balsamen på neglepladerne og lad den virke i omkring ti minutter. Skyl med varmt vand. Behandlingen sigter mod at styrke skøre negle og bekæmpe svamp.

9. Aftenpleje med arganolie

Bland arganolie med 2-3 dråber æterisk citronolie. Gnid ind i hænder og negle før sengetid og tag handsker på. Det er en stærk og effektiv reparationsbehandling til beskadigede, tørre og skøre negle og revnede neglebånd. Balsamen fugter, øger elasticiteten og lysner gul nuance på neglepladen.

10. Lanolin balsam til skøre negle

Bland præcist en spiseskefuld lanolin med æggeblomme og en teskefuld mandelolie. Påfør din hjemmelavede neglebalsam på negle og hænder. Skyl efter femten minutter eller lad det virke hele natten som en arganoliebehandling. Det er et mirakelmiddel mod skøre, skrøbelige negle på grund af geléen.

11. Behandling til blegning af dine negle

Citronbehandling er den hurtigste måde at slippe af med neglelakpletter og misfarvning. Før en citronskive hen over neglepladerne og skyl derefter hænderne med varmt vand og påfør en nærende creme eller naturlig olie. Gentag dagligt.

12. Negleforstærkende behandling med æteriske olier

10 spiseskefulde arganolie, 3 dråber af hver af lavendelolie, citronolie og eukalyptusolie. Bland alle ingredienserne, hæld blandingen i en mørk glasflaske. Gnid blandingen ind i neglepladen tre gange om dagen. Denne balsam vil effektivt forstærke negle, forhindre infektioner og svampe, så det er også en god idé at bruge den til tånegle. Arganolie nærer, fugter og stimulerer neglene til at vokse og blødgør på samme tid neglebåndene.

13. Neglebehandling med honning

Opvarmet honning og citronsaft gør ru hud på hænderne glattere, reparerer og forbedrer negle samt forhindrer huden i at miste fugt. Ingredienserne blødgør og fugter.

14. Iblødsætning af negle i gelatine

Tilbered gelatinen efter instruktionerne på emballagen. Mens det stadig er varmt, læg neglene i blød i omtrendr tre minutter. Derefter skal du vaske og tørre hænderne, påsmøre din yndlingshåndlotion eller naturlig olie.

Gelatine reparerer dine negle helt, og da det er en blanding af proteiner og peptider, styrker det bindevævet og øger hudens, neglenes og hårets.

Desuden er gelatine rig på biotin og mineralsalte, der er essentielle for nærende negle. Brug det selv hver dag og se hurtigt forskellen!

15. Mælk, oliven og... kartofler til fantastiske negle

Du kan forbedre tilstanden af huden på hænderne og tørre, beskadigede negle ved at blande to kartofler, to spiseskefulde olivenolie og en ske mælk. Påfør behandlingen og skyl med varmt vand efter femten minutter. Gentag flere gange, og du vil få langt sundere og glattere hud og negle.

Hvordan plejer man neglebåndene?

De er lige så vigtige, men vi springer dem ofte over. Hvis neglebåndene ikke ser pæne ud, vil dine negle og hænder heller ikke se godt ud. Pæne neglebånd er nøglen til en smuk manicure.

Hvorfor bliver neglebåndene beskadiget?

De er skrøbelige og konstant udsat for revner. Rengøringsmidler og fysiske skader får dem til at se grimme og ujævne ud. Forkert udført manicure (f.eks. overskæring) er en anden ting, der får neglebåndene til at se dårlige ud.

Problemer med neglebånd skyldes ofte atopisk dermatitis eller eksem. Tørre neglebånd omkring negle kan også være forårsaget af vejrforhold (minus temperaturer, kold luft, vind, varme). Vi tørrer dem ofte, men glemmer alt om en lotion efter håndvask.

Måder at reparere tørre neglebånd på

Hvad er det bedste middel mod tørre neglebånd? Naturlige olier, selvfølgelig. De ikke bare fugter, forhindrer tørhed, reparerer og nærer med kraften fra vitaminer, plantesteroler og flavonoider, men beskytter også (takket være umættede fedtsyrer) mod yderligere skader. Samtidig plejer de neglene og er en almindelig ingrediens i de fineste neglebalsammer.

En næringsrig håndlotion er din allierede, når du plejer neglebåndene - brug den som en intensiv reparationsbehandling. Påfør et tykt lag af produktet på hænderne og neglebåndene før sengetid.

Stop med at klippe neglebånd med en nipper. Brug i stedet en træskubber. Det er langt mere følsomt. Husk altid at påføre et blødgøringsmiddel til neglebåndet først. For at forhindre, at neglebåndene tørrer, skal du fugte dine negle: Brug en vegetabilsk olie eller bland flere for at få de mest kraftfulde reparationsblandinger, som desuden gør neglene stærkere.

Du er velkommen til at dele din mening om artiklen med os.


Kommentarer: #0


Tilføj din kommentar. Den vil blive offentliggjort efter godkendelse af moderatoren.
Fortrolighedspolitik

Vores hjemmesider bruger cookies, inklusive tredjepartscookies til at bruge eksterne værktøjer. I tilfælde af, at brugeren ikke giver deres samtykke, så bruges kun essentielle cookies. Du kan skifte indstillingerne i din browser til enhver tid. Giver du dit samtykke til at bruge alle cookies?

Fortrolighedspolitik