Manicure med olie: Naturlig måde at få stærke og sunde negle på!

Manicure med olie: Naturlig måde at få stærke og sunde negle på!

Tynde, svage eller skøre negle ser ud til at være et problem for mange. Hvordan regenererer man fingerneglene og genopretter deres tabte skønhed? Den bedste idé er at bruge olie manicure - en længe kendt naturlig metode til neglekonditionering. Find ud af, hvordan denne oliebehandling virkelig virker, og hvilke olier du skal vælge for at få det bedste ud af det!

Der er uendelig mange anvendelser med naturlige olier. De er ikke bare multifunktionelle, men også effektive som balsam. Deres anvendelse er ikke begrænset til hår, krop og ansigt, da naturlige olier også med succes kan bruges til at behandle negle. Så hvis dine negle er beskadigede og skøre, så prøv en oliemanicure!

OLIEMANICURE - en skønhedsbehandling, der regenerer, forstærker og yder intensiv neglepleje. Den behandler forskellige negle- og neglebåndsrelaterede problemer gennem brug af naturlige olier. De kan laves derhjemme såvel som i nogle skønhedssaloner, herunder særlige SPA-zoner.

Hvad er fordelene ved oliemanicure?

Den største fordel ved oliemanicure er, at denne metode er helt naturlig. Med denne behandling udsætter vi neglene for udelukkende naturlige stoffer til at regenerere, styrke og forskønne dem på en enkel måde. Det er værd at påpege, at oliemanicure er en procedure, der kan udføres derhjemme ved hjælp af let tilgængelige produkter - dette gør behandlingen til en absolut billigere mulighed end professionelle neglebehandlinger. Noget andet enormt godt ved at anvende naturlige olier på negle er muligheden for at matche dem til vores fingernegles aktuelle behov. På grund af en sådan tilpasset oliebehandling kan alle neglelidelser kureres effektivt.

Men... er det værd at bruge naturlige olier til at redde negle, hvis vi på alle apoteker kan finde færdiglavede balsam, der regenererer neglepladerne?

Negleolie vs. neglebalsam

Så snart du bemærker, at neglene er blevet skøre, er begyndt at flække og synes at være mindre elastiske, så bruger du i de fleste tilfælde en neglebalsam.

Der er nok ikke mange der analyserer LISTEN OVER INGREDIENSER i en neglebalsam. Det er ærgerligt, da størstedelen af ​​denne type produkter indeholder formaldehyd. Det er et stof, der kan forårsage allergiske reaktioner og forstærke problemet med neglespaltning. Det siger sig selv, at det ikke er nogen god ide at påføre en balsam, der beskadiger neglene i stedet for at regenerere dem. Set fra den vinkel har naturlige olier fordelen i forhold til neglebalsam, fordi deres sammensætning er lavet af 100% koldpresset olie.

Et andet vigtigt spørgsmål er OMKOSTNINGERNE til neglebalsam. Nogle kosmetik der er lavet til at genoprette beskadigede negle kan koste et par gange mere end naturlige forskønnende olier. Med dette i tankerne, bliver det indlysende, at en bedre mulighed er at investere i naturlig olie, da den er større og dens effektivitet er bedre.

Det kan se ud til, at ANVENDELSE af en neglebalsam er det område, hvor naturlige olier taber til disse færdiglavede skønhedsprodukter. Praktisk emballage, praktiske børster, hurtigabsorberende formler - det er de gode sider ved neglebalsam. Alligevel siges naturlige olier at være bedre, fordi de kan påføres adskillige måder - ikke kun som almindelig neglebalsam men også for eksempel ved at tilføje dem til nærende bade.

Hvordan påvirker naturlige olier fingernegle?

Det er tid til at se nærmere på fordelene ved oliemanicure. Det ser ud til, at behandling af negle med naturlige olier giver mange gunstige resultater, forudsat at behandlingen udføres regelmæssigt. Kort sagt sikrer naturlige olier:

  • forstærkning af neglebånd
  • Forebyggelse af spaltning af negle
  • øget neglevækst
  • intensiv regenerering
  • reduktion af misfarvning
  • hårdere negle
  • glathed og naturlig glans
  • bløde og sunde neglebånd

De effekter, du opnår takket være denne behandling, er nøje forbundet med den olie, du bruger til proceduren. Når alt kommer til alt, viser hver enkelt af dem forskellige egenskaber, så den handling, de leverer, kan variere en smule. Uden tvivl, uanset hvilke olier der bruges, vil resultaterne være positive hver gang, fordi naturlige olier altid virker til vores fordel.

De bedste olier til brug på fingernegle (minirangering)

  1. AMERIKANSK OLIE - anerkendt som en uerstattelig negleolie, især hvis vi ønsker at styrke fingernegle og fremskynde deres vækst. Når den påføres regelmæssigt, gør det dem ikke kun hårdere, men blødgør også og udglatter neglebåndene. Den får neglene til at skinne sundt. Sidst men ikke mindst regenererer amerikansk olie neglepladen helt perfekt.
  2. ARGAN OLIE - indeholder en høj koncentration af vitamin E og fedtsyrer, der forårsager, at den regenererer og styrker neglene på ingen tid. Dette er en olie, der beskytter fingerpladen mod vandtab, solen og andre former for skader. Arganolie udglatter og forskønner negle.
  3. JOJOBAOLIE - en af ​​de mest effektive olier, der bruges til neglepleje. Den nærer og forstærker neglene og er samtidig i stand til at blødgøre tørre neglebånd. Det er virkelig let, så det tager ikke lang tid at absorbere helt. Jojobaolie hjælper med at genoprette glathed og smuk glans til neglene.
  4. MANDELOLIE - dette er en anden let olie, der er perfekt til at blive brugt i oliemanicure. Dens lette konsistens letter påføringen, og de blødgørende egenskaber, den viser, sørger hurtig for at behandle tørre neglebånd. Mandelolie udglatter neglene og opretholder det tilstrækkelige niveau af hydrering.
  5. TEA TREE OLIE - udviser stærke antioxidative, anti-inflammatoriske og antibakterielle egenskaber, derfor tjener den godt til behandling af problematiske negle (f.eks. påvirket af mykose). Det lindrer irritationer, hjælper med at helbrede infektioner og regenererer fingernegle. Det gør også neglene velnærede.
  6. OLIVENOLIE - fordi det er et potent smøremiddel, anbefales det ofte til hånd- og neglebade. En hjemmelavet neglebalsam i form af olivenolie er en måde at få stærkere negleplader og glatte neglebånd på. Det er kendt for at forhindre svækket negletilstand, der er direkte forbundet med aldring.
  7. SHEASMØR - en fremragende mulighed for dem, der ikke er vilde med flydende olier og foretrækker produkter i den smørlignende form. Naturlig sheasmør (også kendt som karite) er en utrolig tyk olie, der smelter, når den kommer i kontakt med huden. Når det påføres fingernegle, nærer og styrker den samt blødgør neglebåndene.
  8. ONAGRAOLIE - er en af ​​de mindst populære olier, men er alligevel perfekt egnet til oliemanicure. Den kan købes i kapsler: onagraolie fra en enkelt kapsel er nok til at dække alle negle. Det gør fingerneglene stærkere, forhindrer skørhed og nærer dem.

Hvad med noget hjemmelavet negleserum?

Du behøver naturligvis ikke kun nøjes med at bruge én olie, fordi du kan lave dine egne blandinger. At lave din egen hjemmelavede negleserum er let som en leg!

For at lave dit serum derhjemme har du brug for en bæreolie (f.eks. argan, jojoba, mandel, solsikke, oliven) og nogle olieforstærkere (f.eks. vitamin A og E fra kapsler, citronsaft, aloe vera saft, hyaluronsyre, æteriske olier, bivoks). Denne neglebehandling har mange muligheder, ligesom hår- og kropsoliepleje - dette giver dig mulighed for at tilpasse behandlingerne til dine behov. At der virker så universalitet gør også at den hjemmelavede negleserum er en bedre kosmetik end produkter, der er tilgængelige på et apotek.

Hvilke hjemmelavede negleserum er værd at prøve?

  • Negleserum med vitaminer- det er perfekt til sprøde negle der sprækker såvel som dehydreret og udtørret håndhud. For at forberede den skal du bruge: en bæreolie (bedst hvis jojoba eller argan) samt vitamin A+E ampuller. Varm olien op, tilsæt indholdet af ampullerne og begynd at gnide vitaminserumen ind i fingerneglene og neglebåndet.
  • Oliven negleserum - det har to formål: den er rigtig god til både at nære neglene og til at blødgøre neglebåndene. For at lave denne serum skal du: varm olivenolie, et par dråber citronsaft og et par dråber af din yndlings æteriske olie. Bland ingredienserne og gnid derefter blandingen ind i fingernegle (mindst 2-3 gange om ugen).
  • Serum der accelererer neglevæksten - den er velegnet, hvis du ønsker negleforstærkning og accelereret neglevækst. Den essentielle ingrediens her er amerikansk olie, der skal tilføjes en blanding af æteriske olier: rosmarin, eukalyptus, citron og tea tree. En regelmæssig påføring af serummen kombineret med et par minutters massage vil gøre arbejdet.
  • Negleforyngende serum - bør være godt for dem, hvis negle bliver svagere og mister deres glans med alderen. I dette tilfælde er bæreolien en blanding af mandel- og jojobaolie (1:1). Tilsætningsstofferne er følgende æteriske olier: lavendel, citron og myrra. Det anbefales at blande olierne en dag før for så at gnide dem ind i neglene om aftenen.

Oliemanicure: Metoder

Kølig oliemanicure

Det er bestemt den mest almindelige type oliemanicure, der går ud på, at man gnider en lille smule af en valgt olie ind i neglepladen og neglebåndene. Det er en rigtig simpel behandling, der ikke kræver nogen særlige forberedelser. Bare et par dråber af olien og tid (morgen og aften) er alt hvad du behøver for at udføre denne procedure. Olien skal blot virke et par minutter. Effekterne er endnu bedre, hvis du lader den absorbere fuldstændig og ikke har vasket hænder lige efter påføring af olien.

Varm Oliemanicure

En anden måde at booste neglens tilstand på er ved brug af manicure med varm olie, der kræver lidt mere tid end når den er kold. Først skal du gøre neglene klar ved at fjerne neglelakken. Dernæst skal du varme enten en olie eller en blanding - den må ikke være for varm for at undgå skoldning af hænder. Derfor er den bedst at varme olien op i et vandbad. Når den når den rigtige temperatur, kan du påføre olien neglene, gnide den, massere, og endda holde neglene nedsænket i blandingen i et par minutter. Højere temperatur af olien øger absorptionshastigheden, hvilket fører til bedre resultater. Når behandlingen er færdig, er det en god idé at lade resterne af olien absorberes fuldstændig. Efter et stykke tid kan du fjerne det eventuelle overskud af olie fra hænderne med et blødt håndklæde.

Iblødsætning af negle og hånd

Når man taler om negletilstandsboostende behandlinger, er det værd at nævne den tredje metode, som er iblødsætning af negle og hånd. Hvordan forbereder man denne skønhedsbehandling? Du skal bruge en lille skål, varmt vand og enten din yndlingsolie eller en blanding af olier. Hæld et par dråber olie i vand, dyp hænderne og holde dem i badet i et par dusin minutter. Du kan forvente, at de positive effekter bliver mærkbare allerede efter den første omgang, men det er selvfølgelig bedre at regelmæssigt give dine hænder og negle for denne behandling.

Du er velkommen til at dele din mening om artiklen med os.


Kommentarer: #0


Tilføj din kommentar. Den vil blive offentliggjort efter godkendelse af moderatoren.
Fortrolighedspolitik

Vores hjemmesider bruger cookies, inklusive tredjepartscookies til at bruge eksterne værktøjer. I tilfælde af, at brugeren ikke giver deres samtykke, så bruges kun essentielle cookies. Du kan skifte indstillingerne i din browser til enhver tid. Giver du dit samtykke til at bruge alle cookies?

Fortrolighedspolitik