Mit Smukke, Tynde Hår - De Bedste Klipninger og Stylingtips

Mit Smukke, Tynde Hår - De Bedste Klipninger og Stylingtips

Tyndt hår er ikke verdens undergang.

Det er rigtigt, at man ikke kan vælge en hvilken som helst frisure, men man kan vælge mellem mange geniale frisurer.

Du vil blive overrasket over antallet af musik- eller filmstjerner, hvis hår mangler volumen og tykkelse. Ikke desto mindre ser de fantastiske ud til fester, fotooptagelser og på filmset.

Den rigtige klipning, en god frisure og en masse nemme tricks (anbefalet af bloggere, vloggere og hårstylister) er deres hemmeligheder.

Hvis tyndt, slapt hår også generer dig - så er du kommet til det rette sted.

Vi har samlet de hotteste og bedste frisurer og styles til tyndt hår. For en dessert får du en håndfuld nyttige og luskede hacks, som giver dig mulighed for at nyde en non-stop smuk frisure. Du vil endelig blive forelsket i dit fine hår.

TOP 12 bedste frisurer til tyndt og fint hår

1. En klassisk page med pandehår

En tidløs frisure, der er, var og vil være en ting. Anna Wintour - en modedronning, den britiske Vogue-redaktør - har helt sikkert opgraderet dens popularitet. Hun er i en klasse for sig selv. Hendes fejlfri og smarte frisure passer til ethvert outfit. En kort bob med pandehår skal nå kæbelinjen. Takket være denne frisure får du øjeblikkeligt en stor volumen og et perfekt look. Anna Wintour har en lige pande, men det er muligt at have et side-swept bang for at bryde monotonien og give det et twist.

2. En klassisk page uden pandehår

Det er tydeligvis en anden version af den tidligere klipning. Denne kommer uden frynser. Længden er op til dig - gå efter en hage-langt bob eller gør den længere, så enderne er pænt krøllede op. For at få fylde og tæthed skal du ikke have håret i etager foran. Denne version af bob betyder nem styling - med en stor, rund børste. En etageklippet bob er et perfekt valg til fint hår og giver det maksimal volumen.

3. Stump bob

Det er en af de mest imponerende frisurer denne sæson. Det en-længde hår giver dig mulighed for at style det med en rund børste (så det ligner en lang bob) eller blæse hårstråene tørre med en stor, firkantet børste (termix paddle er en af de bedst sælgende, den er skånsom og reducerer tørretiden). En sådan frisure får tynde tråde til at se stærke, sunde og voluminøse ud. Stump bob er en af Kim Kardashians favoritter. Den får tyndt hår til at se virkelig godt ud, uanset hårfarve, tekstur eller alder.

4. Lob - en lang page

Tyndt, skrøbeligt hår vil klare sig med lob - en længere version af bob. Det er virkelig givende, når det kommer til stylingrutine. Håret er en smule kortere bagtil. Det ligner bogstavet A. Håret er kort bagtil og bliver gradvist længere foran for at give effekten af skulderlangt eller længere hår.

5. Shag

Hvis dit hår når til skuldrene, så forkæl dig selv med en klipning, der tøjlede i 70'erne og 80'erne. Jeg mener shag – håret er lagdelt og (skal være!) pjusket, ofte med et skarpt, fedt pandeår. Meg Ryan, i When Harry Met Sally, gjorde klipningen populær. Det giver dig lige-ud-af-sengen-looket, så stylingen er slet ikke svær. Du sprayer simpelthen noget stylinglotion og... roder hårtrådene sammen. Shag ser bedst ud, når du lader dit hår lufttørre. Tyndt hår har en tendens til at være kruset, så du bør gnide nogle naturlige olier (maracujaolie er en af ​​de bedste anti-krusolier, der holder hårspidserne sunde og forhindrer aldring) i hårspidserne for et fejlfrit look.

6. Naturlig baleyage og highlights til fint hår

Lysende refleksioner får håret til at se fyldigere og tættere ud takket være legen med lys og skygge. Hårets volumen fordobles. Highlights fremhæver de enkelte hårpartier. Hvis dit hår ikke er i etager, vil subtile highlights holde det flade og slappe hårlook væk. Det vigtigste er at gøre nuancerne subtile og bløde, helst i samme farveskala.

7. Volumen-boostende knold

Det er et godt valg for piger, der prøver at få deres hår til at vokse langt og bekymrer sig om tynde og volumenløse tråde. Hvis du er en af dem, skal du 'afsætte' håret foran og klippe det og lave et lige eller diagonalt pandehår. Det giver et indtryk af en fyldigere og mere voluminøs frisure. Lette highlights fungerer også her og tilføjer krop og tæthed på samme tid.

8. Bløde bølger

En besparelse for lang bob, skulderlængde eller lidt længere hår, der ikke er lagdelt. Subtile bølger slanker ansigtstrækkene. De tilføjer volumen til håret. Stylingrutinen er en leg - gnid lidt stylingmousse i (for eksempel et produkt designet til fint hår, der øger volumen) eller spray lidt delikat stylinglotion.

9. Klip det lige

Undgå skarpe lag, fordi det forstærker indtrykket af tyndt hår. Strenge i etager mister hurtigt volumen, så du ender med en flad frisure. Husk, at tyndt hår og etager ikke er et perfekt match. Hvorfor ikke? Når du styler, falder hårstråene tungt ned på skuldrene, eller (omvendt) du får flyaways. Selv langt og tyndt hår kan se flot og voluminøst ud - hvis du ikke har det i etager.

10. En høj hestehale

Den er klassisk i den bedst mulige version. En hestehale går aldrig af mode. Gør den løs og rodet for et volumenboost. En let tilbagekamning giver også lidt fylde. For at løfte rødderne kan du bruge store hårruller eller gnide lidt hårpudder i, før du laver en hestehale. Efter denne form for priming laver du enten en hestehale eller en rodet knold.

11. Pull through braid

En faux braid - pull through braid - er en nem måde at få en voluminøs frisure på. Dit tynde hår vil elske det. Du fletter simpelthen tre almindelige hestehaler til en løs, fuld fletning. Onlinebilleder og tutorials viser dig, hvordan du laver pull through braid uden besvær. Damer, hvis hår er langt og tyndt, vil helt sikkert elske effekten. Jo længere hår, jo pænere fletning.

12. Pjusket pixie

Det er en ny dimension for kort hår - en dristig klipning for pixie-fans. Håret kommer i lag af forskellige længder for et volumenboost. En anden vigtig ting er ikke at gøre det glat. I stedet skal du kruse håret let op for at få et rodet, men subtilt look. Selv det tyndeste hår vil få fylde og tæthed.

Hvordan gør man tyndt hår tykkere og plejer det?

Tjek nogle afprøvede tricks til at tilføje volumen til fint hår, som er krævende, følsomt, kruset og let tynges.

Tyndt hår - hemmelighed nr. 1: keratin

Denne naturlige byggesten i håret vaskes væk på grund af forkert hårpleje. For at genopbygge keratinen i håret kan du gå til en frisørsalon og få en hårglattende keratinbehandling. På den måde plejer du hårstråene og styrker hårets struktur. Brug dagligt en keratin-infunderet shampoo, som er fri for parabener og stoffer som SLS.

Tyndt hår - hemmelighed nr. 2: sov med en høj fletning

Hvis dit hår skal have masser af volumen og være nemt at sætte, så snart du vågner, skal du lave en fletning, der starter øverst på hovedet. Flet ikke håret for stramt, men vip forsigtigt hovedet, mens du fletter. Som et resultat vil rødderne blive løftet i løbet af natten, så når du løsner fletningen, vil håret forblive på denne måde i mange timer.

Tyndt hår - hemmelighed nr. 3: en hårpudder

Du påfører lidt pulver på rødderne og masserer forsigtigt hovedbunden og håret. På den måde løfter du rødderne og giver håret en fantastisk fylde og volumen.

Tyndt hår - hemmelighed nr. 4: en skumbalsam

Fint hår hader simpelthen tunge masker og balsam. For at bevare volumen, næringsstoffer og beskyttelse skal du gå efter en skumbalsam. Den giver ikke kun håret værdifulde ingredienser, men sikrer også nem styling uden at tynge ned. De bedste skumbalsamer tilfører glans og beskytter mod skadelige udefrakommende faktorer.

Tyndt hår - hemmelighed nr. 5: hårolier

Hvis du vælger den rigtige olie til din hårtype, er den i stand til at matche strukturen og gøre håret blødt, glansfuldt og spændstigt, samtidig med at den indkapsler vand. En koldpresset, uraffineret macadamiaolie er oplagt til tyndt hår. Den er kendt som en forsvindende olie, fordi den trænger helt ind i håret uden at overbelaste det. Macadamiaolie beskytter fint hår mod tørhed, gør det medgørligt, reducerer krus og giver blid tekstur og varmebeskyttelse.

Tyndt hår - hemmelighed nr. 6: en føntørrer og krøllejern

At blæse håret tørt med hovedet nedad er et trick, som alle piger med fint hår kender. De færreste ved, at en krølleføntørrer giver den bedste hårvolumen. Den bedste skal have en ionisk funktion. Sæt håret på en roterende børste på føntørreren, og brug en kølig eller kold luftstrøm. Du får løftet hårrødderne og spektakulær volumen. Kølig luft fikserer frisuren og forsegler skællaget, så håret bliver mere glansfuldt og glat.

Tyndt hår - hemmelighed nr. 7: en hårflip

For at undgå fladt, livløst hår skal du ikke binde dig til én frisure. Prøv forskellige stilarter. At vende dit hår til den anden side er et hack, der ændrer spillet. Ved at skifte skilning løftes håret forsigtigt og vænner sig ikke til den ene side.

Tyndt hår - hemmelighed nr. 8: hovedbundsmassage

En oliebehandling af håret er en god anledning til at give hovedbunden en massage (for at forbedre blodcirkulationen, løfte hårrødderne en smule og stimulere hårknoldene). En hovedbundsmassage giver håret volumen og sikrer bedre blodgennemstrømning, så talg ikke opbygges hurtigt i hovedbunden (desværre er for meget talg en plage blandt piger med fint hår). Desuden kan du massere huden, mens du påfører hårpulver eller hovedbundsbalsam.

Tyndt hår - hemmelighed nr. 9: en hårskylning med eddike

Balsam og masker virker ikke til tyndt hår. For at nære fint hår og lukke neglebåndsskæl, brug en hårskyl (f.eks. æblecider eller hindbæreddike) efter hver vask. Det vil give hovedbunden den korrekte pH-værdi, øge hårets glans og tæmme flyaways, så dit tynde hår ikke bliver kruset eller statisk. En passende hovedbundslotion er et godt valg, hvis dit hår er tyndt – det vil styrke hårstråene og holde pH i hovedbunden afbalanceret.

Du er velkommen til at dele din mening om artiklen med os.


Kommentarer: #0


Tilføj din kommentar. Den vil blive offentliggjort efter godkendelse af moderatoren.
Fortrolighedspolitik

Vores hjemmesider bruger cookies, inklusive tredjepartscookies til at bruge eksterne værktøjer. I tilfælde af, at brugeren ikke giver deres samtykke, så bruges kun essentielle cookies. Du kan skifte indstillingerne i din browser til enhver tid. Giver du dit samtykke til at bruge alle cookies?

Fortrolighedspolitik